https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Z velikonočnim spustom odprli sezono čolnarjenja po reki Muri

02.04.2024 ob 17:00  

Člani Društva čolnarjev Dokležovje so v sodelovanju z Murskimi čolnarji na velikonočni ponedeljek organizirali sedaj že 16. velikonočni otvoritveni spust po reki Muri in tako odprli sezono čolnarjenja po Muri.

Društvo čolnarjev Dokležovje je v sodelovanju z Murskimi čolnarji ponovno priredilo velikonočni spust po Muri. Trasa spusta je potekala od petanjskega mostu do Otoka ljubezni v Ižakovcih.


16. velikonočnega spusta po valovih reke Mure se je udeležilo okrog 50 udeležencev vseh starosti, ki so med potjo lahko občudovali brežine reke in se naužili murske energije. Med potjo so se ustavili in okrepčali pri Kroškem brodu ter se popeljali z brodom čez reko Muro in nazaj. Vožnja je potekala kar dve uri in pol.


Marko Žižek, predsednik društva čolnarjev Dokležovje je povedal, da z velikonočnim spustom obeležijo otvoritev sezone, kajti s tem dnem se začne turistična sezona voženj po Muri. Spust so sklenili na Otoku ljubezni v Ižakovcih, kjer je sledilo še druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2024 ob 18:01 gost

      Samo ka so vsi prišli na suho. Kajti eni čolni so bili zelo uteženi.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2024 ob 22:50 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2024 ob 19:48 gost

      Ti debil pa nisi nor ampak si neumen.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2024 ob 0:40 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.