https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znana prireditev ob jubileju priljubljene restavracije

25.04.2024 ob 10:43  

Restavracija Bella Venezia je ena bolj znanih restavracij v mestu Lendava. Letos praznujejo deseto obletnico, v čast katere pripravljajo dobro poznano prireditev Zaigrajmo in zapojmo po domače.


V sodobni, a hkrati tradicionalni italijanski restavraciji, boste našli vzdušje, v katerem prevladujejo umetnost in kultura. Ambient, v katerem je hkrati možno uživati v vrhunskih jedeh in občudovati razstavljene kipe, slike, skulpture ter enkratno zbirko starih motorjev, ki to restavracijo spremenijo v pravi kulinarični muzej.

V soboto, 11. maja 2024, bo za Restavracijo Bella Venezia, vse sodelavce, njihove poslovne partnerje in vse goste prav poseben dan. “To je dan, ki si ga bomo zapomnili, saj ne bomo praznovali le posebnega koncerta, ki ga pripravlja Geza se zeza in njegova ekipa, temveč tudi desetletje, odkar smo odprli vrata naše restavracije! Zato vas vabimo, da se nam pridružite v Gledališki in koncertni dvorani Lendava,” nam pove Ivan Vurušić, vodja te ugledne restavracije.

Zbrana sredstva od prodaje vstopnic bodo namenili v dobrodelne namene enemu izmed javnih zavodov v občini.

Ivan in njegova soproga Augustina Evelina Vurušić ter vsi sodelavci že snujejo recepture za kulinarične in tekoče dobrote, ki jih bodo ob jubileju ponudili gostom. Med tem pa so že zbrali znane glasbenike in glasbene skupine, ki bodo popestrili praznovanje Belle Venezie ter zaigrali in zapeli na njihovem koncertu, ki bo dobrodelno obarvan.

“Koncert, ki bo 11. maja 2024 ob 19:30, pripravljamo ob jubileju Restavracije Bella Venezia, ki praznuje 10. obletnico delovanja. Organizatorji obljubljamo pester program, pogostitev in darila za obiskovalce ter obilo dobre zabave. Nastopili bodo: Vlado Kalember Ansambel Spev, Ivana Kovač, Janez Lotrič, Primorski fantje, Skupina Metulj, Branko Petek, Geza se zeza, Aleksander Pozvek,” nam zaupa Grega Farkaš, vodja prireditve Zaigrajmo in zapojmo po domače.

Koncert bo dobrodelnega značaja, saj bo ves izkupiček od prodaje vstopnic namenjen v dobrodelne namene za ustanovo oz. zavod v Lendavi. Prejemnik sredstev bo razkrit na prireditvi, ob predaji sredstev.

Število vstopnic je omejeno, zato si jih pravočasno zagotovite v predprodaji na blagajni Gledališke in koncertne dvorane v Lendavi (tel.: 02 577 60 24) ali v Geza pub-u Beltinci (tel.: 02 542 14 06) in bodite del tega dogodka z dobrodelno noto ob 10. jubileju restavracije Bella Venezia.

* Oglasni prispevek

Foto: arhiv naročnika

    Fotogalerija