Na avtocesti tovornjak, zaradi neprilagojene hitrosti, trčil v ograjo

Uredništvo Pomurec | 05.07.2012 ob 7:12

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, dva primera povoženja divjadi in nenadno smrt osebe.

V eni prometni nesreči se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri pa so se končale le z materialno škodo. V Beltincih je voznik osebnega avtomobila, zaradi prekratke varnostne razdalje, trčil v osebni avtomobil pred seboj. Voznica slednjega je utrpela lahke telesne poškodbe. Ob 16.22 uri je na pomurski avtocesti voznik tovornega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti, izgubil oblast nad vozilom in trčil v varnostno ograjo. Nastalo je za okrog 90.000 evrov materialne škode, promet v smeri proti Madžarski pa je bil oviran do 23.44 ure. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tri goljufije, ponarejanje listin, poškodovanje tuje stvari in šest tatvin. V  Odrancih so neznanci odtujili žlebove z mrliške vežice. Na avtocesti so neznanci vozniku kombija s kretnjami kazali, da ima prazno pnevmatiko. Ko je oškodovanec vozilo zaustavil je neznanec šel z njim okrog vozila, njegov sopotnik pa je iz vozila odtujil torbico z denarjem in dokumenti. Ker v zadnjem času beležimo več podobnih primerov vas opozarjamo na previdnost. Vrednejših predmetov v vozilih ne puščajte na vidnih mestih in brez nadzora. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan kolesar. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota in PP Ljutomer.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (0)
  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  21
  Jutri

  11/20
  Sobota

  12/19
  Nedelja

  11/17
  Ponedeljek

  9/16
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 24.04.2014
  Petek, 25.04.2014