https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vrtnarstvo Alt na dnevu odprtih vrat ponudilo številne degustacije

Pristava, 27.08.2012 ob 12:25  

V Pristavi so v soboto imeli pravi praznik zelenjave. V Vrtnarstvu Alt je namreč potekal dan odprtih vrat, ki se ga je udeležilo preko 500 obiskovalcev.


Za vse, ki so jih na ta dan obiskali, so pripravili degustacijo skoraj 40 sort paradižnikov, paprik, kumar, lubenic. Po pokušnji sveže zelenjave so ponudili še kulinarične dobrote: paradižnikov kruh, bazilikin kruh, različne paradižnikove in bučkine marmelade, peciva s temi marmeladami, vložene paradižnike v kisu, hladno paradižnikovo juho in še veliko drugih jedi, tudi zelenjavni "bograč".

Za strokovne nasvete sta poskrbela Miša Pušenjak in Izidor Golob, ki sta predstavila novosti in svetovala obiskovalcem. Ob ogledu nasada je sodelovala in bila v pomoč Irena Vizjak, predvsem z novostmi programa blagovne znamke Kiepenkerl.

V Vrtnarstvu Alt so pripravili pestro predstavitev, na kateri se že poleti lahko odločamo, kaj bomo sadili spomladi naslednje leto. Poudarili so še, da jih veseli, da je bil njihov trud poplačan s tako številčnim obiskom in velikim zadovoljstvom obiskovalcev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.