https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Predstavitev romskih plesov v Vanča vasi

Vanča vas, 15.09.2012 ob 17:01  

Romsko društvo "AMARI BAS" (naša sreča) iz Vanča vasi je organiziralo prireditev romskih plesov. Prireditev je bila polna veselja in seveda Romskega plesa, saj so nastopajoča dekleta poskrbela za pravo romsko vzdušje.

Romsko društvo "AMARI BAS" deluje že dve leti in čeprav so začetniki jim kar dobro uspeva njihovo delo. Seveda se trudijo po svojih najboljših močeh, saj hočejo ohraniti svojo Romsko kulturo in jo čim bližje predstaviti svojim otrokom ter širši javnosti. Zato so organizirali tudi današnjo prireditev, ki je namenjena Romskim plesom. čeprav se dandanes na Romski ples že kar počasi pozablja ga 30 članov iz društva "AMARI BAS" še vedno ohranja in predstavlja širši javnosti.

Seveda so bila povabljena več društva na današnjo prireditev vendar se niso odzvala povabilu pa vseeno to ni zmotilo člane društva "AMARI BAS" pri njihovi prireditvi, zato so skupaj z društvi, ki so se udeležili prireditev veselo in korajžno zaplesali svoj Romski ples in tako pokazali, da bodo tudi vnaprej ohranjali Romsko kulturo predvsem Romski ples.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2012 ob 22:07 flex gost

      glavno ka so roto okna

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2012 ob 23:09 pp gost

      TA PEVEC AL KLAVIATURIST AL KA JE BIU SAN TAN NO CUL SAN VSE JOJ KATASTROFA NO KA SE DA SPEJVAT HAHA NAJ SE UČI DOSTI

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.