https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Skupina Blue Planet napolnila Kegl City

Murska Sobota, 30.09.2012 ob 10:42  

Po vročem poletju je bilo še bolj vroče v Kegl Cityu.

Zabave se počasi selijo v notranje prostore, saj zunaj postaja vse bolj hladno. Organizator se je za otvoritveno zabavo odločil za zelo znano domačo skupino Blue Planet in zadel v črno, saj je ta napolnila vsak kotiček. Ob melodijah domačih in tujih skladb so se obiskovalci zavrteli in pozabavali. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2012 ob 12:42 edinakerazna gost

      gost muzika, če ti kaj ne paše, man ENOSTAVNO rešitev za tebe, : nejdi na njhov špil, niti na koncerte.. najdi si drugo zabavo..;) TE ŠTO SILI K POSLUŠANJE SKUPINE BLUE PLANET? moreš prisilno oditi na njihove špile.. te se prijavi tan kak se ukvarjanje z človekovimi pravicami, povej ka moreš po vsej sili oditi na špile bp in de ta oseba,ki te sili dobila pripoved približevanje tebi :)) dosti je rešitev..:p Ovači pa BLUE PLANET ;) !!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2012 ob 12:46 hwh12 gost

      SE TOTALNO STRINJAM Z 'edinakerazna' !!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. nitepodnarkozo
      30.09.2012 ob 12:50 nitepodnarkozo

      čuješ ti muzika........ti se med 1000 lidame eden ka te idejo BP na živce......malo pogledne kelko lude jih obožuje pa kelko lude je bilo včera v kegly.......daj prosen te če nemaš drugoga dela kak tu takše betežne komentare pisate?.......me samo zanima z naslednjih vikendov kelko lude de v kegly, tak ka znan nite muzike nedo mogle v plačate....:)....jau jau mi idemo v soboto na Cankovo saj BP so vedno naredele najbaukše fešte:)

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2012 ob 12:59 tintin gost

      vej pa malo gledan včasih komentare po forumaj, pa opažam ka se nonstop spotikate v blue planet... saj pa plamen pa weekend band se pojavljajo tudi tedensko tu gor, špilajo isti tip muzike, ali bp pa mate nonstop v zobaj... nej san pristaš pa zagovornik niti enih, znan pa vidim edino, ka vse omenjene skupine dosta špilajo tu v pomurju, ali piknete se pa vedno v ene in iste. čudno no, ali no vsak ma pravico izraziti svoje mnenje, vači pa plus za "edinokerazna" (kak je pravla, obrni se na zato pristojne inštitucije)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2012 ob 13:13 edinakerazna gost

      zakaoj se piknejo ravno v BLUE PLANET? zato, kero so jim fauš, ker blue planet napravi fešto ka se še dugo dugo o njej guči

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2012 ob 16:05 gost gost

      Hahah, ljubomorne fore.... Zdaj se več nede smela niti muzika špilati in se zabavati.... Včasih se mi zdi ka smo mi pametni "slovenčki" sami krivi za to ge smo na čeli z vami keri ste cele dneve na teh forumih....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. blank
      30.09.2012 ob 17:17 blank

      NIKE.....si lejko spal?:)) či smo že pri ton.....Zečiča šinfate tuj sevpoprejk, un pa lepo 6000€ v žep dene pa seposedi ma puno in ga gladko boli k.... do kejč do Bp meli tak puno in tak dobro obiskane špile se samo lejko fajn naraji smigejo s teh vaših komentarov. Se je pa že tuj zgodilo ka so/ste tisti keri najbole šinfate po forumaj bili v prvi vrstaj na špili :) Ene pač redno to boli, či nekomi dobro ide...To pa je SLOVENIJA! lp!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. nitepodnarkozo
      30.09.2012 ob 17:28 nitepodnarkozo

      dečki Blue Planet......nika se ne sekerajte itaq znate ka ste NAJBAUKŠE!!!!......mislin ka se prekmurski bendi z vami nemrejo primerjate........san pa tuj že opazo ka dosta bendof za vame ponavla, na marsekere način, tak ka samo tak dale kak ste bili do zdaj!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2012 ob 17:42 Križevci gost

      MUZIKA mislin ka soi ne edini ka ti ovi idejo na tisti organ. Kama koli se obrnen čujen samo o tej šminkeraj. V prekmurji mamo dosta bendof samo forsejrajo se pa samo eni.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.09.2012 ob 18:08 gost gost

      nekaj mladega sočnega,drugače pa stare krote kot na Nedi,s tem da ni črnih.Drugače pa super. lp

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. nani17
      30.09.2012 ob 20:10 nani17

      na kratko povedano zglajdano v nulo...

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.10.2012 ob 8:31 GOST GOST gost

      gost - Križevci MUZIKA mislin ka soi ne edini ka ti ovi idejo na tisti organ. Kama koli se obrnen čujen samo o tej šminkeraj. V prekmurji mamo dosta bendof samo forsejrajo se pa samo eni. -KAJ PA VI SERJETE,PRIDETE V TRENIRKAH,PA MAJICAH KLUBSKIH ,PA ŠE Z PIVOM V ROKI,SRALONJE

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.