https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Pomurski rokometni El Clasico dobili Radgončani

Murska Sobota, 13.10.2012  

Včeraj se je v športni dvorani OŠ III odvijal 4. krog druge državne rokometne lige, v tako imenovanem El Clasicu med Pomurje in Arcont Radgona.

V uvodu so povedli gostje, vendar pa se domačini niso pustili in pred koncem polčasa celo povedli s tremi zadetki prednosti. Igralci Pomurja so nato storili preveč napak in izid ob polčasu je bil poravnan 16:16.

To je obetalo razburljiv drugi polčas in res do 20:20 sta bili ekipi dokaj izenačeni. Tekma se je prelomila v zadnjem delu igre in sicer v korist gostov, ki so na koncu povedli za tri zadetke in nato to prednost zadržali vse do konca, tako da se je tekma končala s 24:27.

Pri domačinih je z desetimi zadetki izstopal Žan Silovšek, štiri gole pa sta dala Aleš Smodiš in Marko Jankovič. Pri gostih so po petkrat zadeli v polno Sašo Vrečar, Darko Zorko in Matevž Žunič, štirikrat pa Tomislav Slamar.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2012 ob 23:53 prekmurec gost

      ges mijslen, ka so si zaslujžile dečke z desnoga brejga zmago kakor kole san navijač pomurja :) čestitan RK Arcont Radgona

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2012 ob 11:16 goust gost

      pa gej so kakše mlade pri naše ekipe. saj tou nemreš računati na nekšo ligo višje če nemamo podmladka.. katastrofa

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2012 ob 12:57 prekmurec gost

      nikaj ne pomagajo pejneze, če pa igralskoga kadra nega..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2012 ob 13:24 RMCF gost

      Nega kadra, bole so problem uvoženi štajerci, trener pa je tudi zgleda ka nikši nej. Mlade ka so nigda trenerale bi trbelo samo lepo nazaj pelati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.10.2012 ob 15:29 klejšče gost

      trener je nikše nej....pa pau je štajarcof brezvejze

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. skeki
      15.10.2012 ob 12:20 skeki

      Očitno zadeve komentirajo osebe, ki ne poznajo dogajanja v in ob klubu. Sigurno je težava, da je nastala v preteklosti luknja pri igralskem kadru. Sedanje vodstvo nikakor ni krivo za to, da ni podmladka (iz tega razloga sedaj delamo na 5 osnovnih šolah v Pomurju z mini rokometom in na OŠ III z dvema mlajšima selekcijama). Glede starejših igralcev bi lahko rekli, da ima ekipa nekaj izkušenih igralcev, ostalo so mladi igralci (nekaj čez 20 let). Igralci, ki so včasih igrali so se samostojno odločili, da ne bodo več igrali, čeprav smo jih večkrat povabili naj nadaljujejo z igranjem in jih dobesedno prosili. Je pa v Murski Soboti kronični problem, ko začnejo aktivni igralci študirati v Ljubljani. Iz tega razloga smo bili primorani iskati rešitve zunaj Pomurja in se nam je sodelovanje z RK Maribor zdela najboljša rešitev. Pozna kdo boljšo ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. skeki
      15.10.2012 ob 12:24 skeki

      Bi pa še dodal, da je tokrat bila Radgona boljša in srečnejša in smo ji tudi čestitali za pošteno zmago. Se še spomnite kako je bilo v lanski sezoni ? In kako bo drugo leto ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2012 ob 18:34 solo gost

      ge san več čako glede na to ka se je gučalo ka do napadale prvo b ligo + toga be pa naj bilij štajerci nekše okrepitve...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.10.2012 ob 1:05 prekmurec gost

      ge pa te lejko naši (pomurje) ide v 1.b ligo.. vejpa ne senjajte..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.