https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti diši po bujti repi

13.10.2012 ob 11:13  

Kljub deževnemu vremenu pred hotelom Diana v Murski Soboti poteka že tretji festival "Bujte repe".

Pred hotelom Diana poteka festival "Bujte repe" in kljub deževnemu vremenu se tekmovalci niso dali motiti pri kuhanju. V kuhanju tradicionalne prekmurske jedi se je pomerilo kar 14 ekip. Poleg bujte repe je obiskovalcem na voljo tudi langaš, pečena kri in ocvirki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2012 ob 16:19 smrkci gost

      TO JE ZA NAS DELAVCE JESTI PA COJ LITER VIJNA PA SLATINO.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2012 ob 17:26 Truplo gost

      Počen pa je pijvo? Pa po 3,5 eur?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2012 ob 0:48 vajz gost

      Uh, tak božne bujte repe, kak gnes na ton festi san ges ešče žijvi den nej djo.... Ešče posebej san razočarani nad gostincon, šteri ma preci pogousto koline z bujtof repof. Unterhund. Či bi mi nišče očij zavezo, ne bi nikdar trufo, ka je tou bujta repa...... Pa tüdi Dijanin kotel ma zgoraj daleč preveč maščoube pa premočno farbo za dobro bujto repo......

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.