https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Volilna konvencija v Murski Soboti z dr. Milanom Zverom

Murska Sobota, 14.10.2012 ob 8:15  

Včeraj je v Gledališču Park potekala volilna konvencija v podporo dr. Milanu Zveru, kandidatu za predsednika Republike Slovenije.

V Gledališču Park v Murski Soboti je včeraj potekala volilna konvencija v podporo dr. Milanu Zveru. Podporo dr. Milanu Zveru so izrekli predstavniki Nove Slovenije in Slovenske demokratske stranke. Sam dr. Milan Zver pravi, "da je njegova prednost v bitki za predsednika Republike Slovenije njegov program oziroma njegova vizija, obenem pa tudi omenil, da je ta hip edini realni program za ohranitev suverenosti Republike Slovenije tisti, ki ga je predlagala vlada, saj je bil podprt povsod v Evropskih inštitucijah in edino ta program lahko pomaga Sloveniji, da izide iz krize. Zato bi moral predsednik Republike Slovenije podpirati program vlade, ne pa da nasprotuje vsem predlogom. Zato Slovenija potrebuje dolgoročne ukrepe in to da piše na mojem panoju, da "vidim dlje" pomeni, da je treba urediti ustavno pravni okvir zlasti politični sistem in znotraj njega volilni sistem."

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2012 ob 8:47 ZMAGA JE NAŠA gost

      Ja, ja, samo mi bomo volili g. Türka. Preveč se ukvarjate z g. Türkom. On vam ne nameni niti sekunde. Kuktura politika pač.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2012 ob 10:19 pape gost

      Lepe slikice. Vsi se že veselijo zmage, tudi lokalni desni politični veljaki. Občinski svet MS pa ima drugačno koalicijo, So vzor medsebojnega sodelovanja za interes naroda.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2012 ob 11:20 x gost

      pol prazna dvorana pa še od tistih kateri so bili tan je bila polovica uvoženih. zver nema za burek. namesto ka bi predstavljo svoj program raje na teh shodih nonstop šinfa türka. to pomeni ka nema nič pametnega za povedati in pokazati pa raje šinfa nasprotnike. isto kot njegov šef JJ. porazno!

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2012 ob 13:40 fatal gost

      malo ljudi, pametnih pa sploh nič. manjkajo le še cerkveni dostojanstveniki. na volilno nedeljo bodo zopet napeljevali ljudi koga naj volijo. ustaljena praksa. koliko bi jih le bilo če ne bi dobili ukaza za obvezno udeležbo. KDO RAZDVAJA? ta stranka tukaj prisotnih. novo slovenci so ritolizniki. volitve bodo dale pravo sliko SDS-u in Zveru. Zver naj malo obišče Primorsko. Tak ga komaj čakajo.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.10.2012 ob 13:45 čiklič gost

      glih Zver nam lehko naklada o programi, krizi in še čem... on si pa rit namaka v lagodju 20 000 evrov mesečne plače med bleferji evropskega parlamenta. on nima finančne krize, on in njegova stranka imata krizo duha in razmišljanja.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.10.2012 ob 14:01 gost gost

      Zver je dober dečko. Problem je, ker je politična kultura v Sloveniji za zelooooo, zelooooo nizki ravni. Dejstvo pa je tudi, da kandidat za predsednika RS težko ja pokaže, ker je že po naravi ta funkcija protokolarna in davkoplačevalce tudi veliko stane. Zato bi bilo potrebno funkcijo predsednika RS ukiniti, ker nima nobenih pooblastil in je en sam velik strošek. Državo itak vodi vlada in parlament. Tudi državni svet je potrebno ukiniti, ker je sam sebi namen in velik strošek.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.10.2012 ob 19:30 PREKMURSKI ZET gost

      V Soboti nimaš kaj iskat g. Zver, pogorel si, volili bomo našega g. Turka!

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. copicar
      14.10.2012 ob 20:06 copicar

      gost - PREKMURSKI ZET,ha ha ha našega g. Turka,šala meseca od kod tebi da pišeš v našem imenu ? Jaz sem prvi ka nemo za njega.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.10.2012 ob 20:35 Tinček gost

      Bravo Frenki, tudi jaz ne bom volil njihovega Turka, v mesecu dni se bodo rezultati še korenito spremenili. Gremo Zver, do zmage.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.10.2012 ob 21:27 x gost

      zver ne bo zmagal pa če bodo 100x ponavljali volitve. niti v drugi krog se nigdar nebo uvrstil. nema za burek!

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.10.2012 ob 7:44 Bajsi gost

      Ka me pa briga što de predcednik.Mene briga samo to ka mo če mo še mel službo pa če mi slučajno nede trbelo iti za delov v Avstrijo.Ostalo što de predcednik pa tak nej važno itak nemre nikaj napraviti pa či bi bilo po mojem ga sploj nebi nucali pa bi palik prišparali kakšen miljonček ali dva.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.10.2012 ob 22:54 lol gost

      se strinjam z predhodnim komentarjem. Na teh volitvah me ne vidijo, sploj pri takšni politiki, ki je dobra samo za slovenske ovce. Pa še nekaj vam povem, pa tou si dobro zapaumnite: "Če bi volitve kaj spremenile, bi bile prepovedane."

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.10.2012 ob 14:41 ti gost

      Se srtinjam s predhodnikoma, sedanji predsednik je zguba, kot je bil Kučan, je kaj dobrega naredil za nas? Rabimo spremembe .......

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.