https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 7. Jesenski bazar na gradu Grad

Grad, 20.10.2012 ob 13:33  

Krajinski park Goričko je letos že tradicionalno organiziral jesenski bazar.

Na bogato obloženih stojnicah domače obrti so lahko obiskovalci okušali prekmurske dobrote in jih po želji tudi kupili. Prav tako pa so lahko občudovali različne prikaze izdelave izdelkov. Tako so se lahko poizkusili v kovaških spretnosti, občudovali mojstra pri izdelovanju 'remenk', pletenju košar itd. Samo prodajno razstavo in prikaze izdelovanja pa je spremljal tudi bogat program. V prostorih gradu je potekalo predavanje Svita, ki je vse navzoče opozoril na prve bolezenske znake, različne delavnice, kot so polstenja, pletenje iz ličja in predstavitev ptic in delo z njimi ter učno uro za vse ljubitelje gob.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2012 ob 10:51 BODONČAR gost

      Lepo, pohvale vredno za trud vsem sudelojočim,upam da trud ni bil zamanj, da se je kaj prodalo domačega znanja,izdelkov,storitev! Saj tega se v teh krajih branimo , saj je preveč odlačujočih ljudi prikovanih na davkoplačevalski denar in jih baš briga kako naj preživi mali človek,društva, okolje ! Je morda Bohinjska lekcija rešitev za nas ,ki prenašamo birokratiziranje življenja-morda ! Bi probali, izgubiti pač ni kaj ! NAJ ČAROVNICE OŽIVIJO IN BIROKRACIJO NA GRMADI ZAKURIJO !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.