https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podjetje GMT odprlo poslovalnico v Ljutomeru

Ljutomer, 20.10.2012 ob 15:30  

V Ljutomeru so danes dopoldne odprli novo trgovino GMT, trgovino z avtodeli. Tradicija družbe GMT šteje dobri dve desetletji in ima številne trgovine po Sloveniji. To je že njihova 17. trgovina v Sloveniji. V poslovalnici ponujajo široko paleto izdelkov s področja rezervnih avtomobilskih delov, olj in maziv.


Zbrane je pozdravil prokurist podjetja GMT, Tomaž Gider, ki je povedal tako: "Objekt, ki ga danes predajamo namenu, smo uspeli zgraditi, pridobiti uporabno dovoljenje v samo treh mesecih. Sam objekt ponuja 200 kvadratov trgovskih površin, nekaj manj kot 900 kvadratnih metrov skladiščnih površin, postavljenih je bilo 2,6 kilometra prodajnih polic, ki smo jih uspeli zapolniti z nekaj več kot 10.000 različnimi artikli."

Povedal je še, da že res, da so številke v njihovem poslovanju zelo pomembne, vendar pa se v podjetju GMT dobro zavedajo, da je samo sodelovanje z lokalno skupnostjo zelo pomembno. »Nova trgovina za kupce s področja Prlekije in sosednjih območij ne ponuja le širokega asortimana avtomobilskih rezervnih delov, olj in maziv, temveč smo z novimi zaposlitvami uspeli omogočiti našim kupcem in poslovnim partnerjem tudi strokovno podkovani kader, ki bo vsak dan pripravljen z vami deliti svoje izkušnje in prakse.«

Ker se v podjetju zavedajo, kako pomembna je igra v razvoju otroka, so Občini Ljutomer ob tej priložnosti podarili darilni bon v vrednosti 3000 evrov za nakup otroških igral. Bon je sprejela županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ter se zahvalila podjetju. Hkrati je še povedala, da zelo navdušuje signal, ki ga s širitvijo pošiljajo domačemu okolju. "Namreč v praksi potrjujete naše tiho prepričanje, da lahko dobro opredeljeni cilji, premišljene odločitve in marljivost, pripeljejo do rasti in zavidljivih rezultatov. Tako črpamo moč iz vašega spoznanja, da je tudi v krizi možen preboj, če se zanj dovolj potrudimo, se nenehno prilagajamo razmeram, ter predvsem imamo pred očmi cilje in ne zgolj ovire na poti do uspeha," je še dodala Karbova.

Trak so prerezali Vlado Karoly, direktor družbe, Tomaž Gider, prokurist in mag. Olga Karba županja Občine Ljutomer in tako uradno odprli trgovino v Ljutomeru.

Na otvoritvi sta nastopili tudi Alma Merklin in Tjaša Žalik, po uradni otvoritvi pa so se obiskovalci lahko ustavili ter poklepetali ob pripravljeni pogostitvi, vse to ob spreljavi prijetne glasbe.

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2012 ob 3:02 krof gost

      Super, zelo dobra konkurenca prleskemu avtodomu!!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2012 ob 11:25 bebaja gost

      zelo dobra konkurenca tudi avtomaterialu.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2012 ob 11:28 gost gost

      konkurenca mora biti, samo, da ne bo na koncu monopol nastal !!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.10.2012 ob 17:05 stratos gost

      kaj se tice avtodelov se vedno prisegam na gmt. Pa lepa gesta, ka so 3k podarile obcini Ljutomer za nakup otroskih igral!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.10.2012 ob 17:50 gost gost

      Lepa gesta stratos? To gre v strošek. Drugače bi bilo več dobička, ki je obdavčen in bi bilo treba dati državi. Sicer pa pri lanskem prometu 41 milijonov EUR in dobičku 4,5 milijona EUR je 3 jurje čisti drobiž. Od mene noben trgovec z kvazi avtodeli in ostalimi zadevami ne dobi nič. Ko avto kaj potrebuje, ga peljem na servis, kjer imajo tudi ves potreben material.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.10.2012 ob 18:17 bebaja gost

      to pa je imenitno gost... potemtakem ti imas vedno polno denarnico,ker pravis da samo hodis na servis,čeprav vsi znamo da je tam 2x dražje......si že ti komu kaj podaril?????

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.10.2012 ob 21:42 gost gost

      Bebaja če me že vprašaš sem glede na moje dohodke podaril bistveno več, kot kakšne firme, ki se fotografirajo s temi velikimi čeki. Ampak jaz si ne delam s tem reklame. Tudi ne dam institucijam, ker vem, kako je. Dam direktno človeku, ki pomoč potrebuje. Sicer pa to sploh ni važno. Pisal sem, kot si prebrala zgoraj pravzaprav stratoso, ker je pravil, da je lepa gesta. Res je lepa pri taki obilici denarja. Mogoče ne bi bilo slabo vprašati zaposlenih, kakšne imajo kaj dohodke. Če bi zaposleni prejeli kakšen desetak ali stotak več na mesec, da bi lažje živeli, sigurno firma, ki ima dobička 4,5 milijona EUR ne bi propadla. In praviš, da je na servisu 2x dražje. Mogoče res, mogoče ne. Vem pa zagotovo, da si veliko ljudi sami nabavijo material in potem ŠUŠMARJI delajo po vaseh da je veselo. Ne bom se dalje spuščal na področje davkov in šušmarije, ker je to že druga tema...

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.10.2012 ob 8:33 gost ana gost

      Mislim da bom raje šla v prleški avtodom po to kaj bom rabla malo poglejte cene! Saj imajo lahko tak popust če pa drugje dobiš isto za dosti manjšo ceno!To je pa res sem bla prvič in tudi zadnjič pri niih! Bi najraje to kar sem kupila nazaj nesla!Pa nemore bit isti izdelek za približno 15eur drazji pri njih kot pa drugje!Te pa lahko dajo tak velki popust!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.10.2012 ob 10:29 gost gost

      Hehehehehe, vidiš gost ana, zanimivo si to povedala. Tukaj se lepo vidi v čem je fora v velikih popustih raznih trgovin, ki nas vsakodnevno zasipajo z reklamami za popuste. Če ne bi bile hudo navite cene, ne bi mogli dati raznih popustov. Večkrat tudi do polovice ali še več. To pomeni, da imajo trgovci zraven več kot vsi drugi. In potem dobiš nek popust in greš ves srečen iz trgovine v prepričanju, kak so dobri do mene. Uboge ovce, ki jih trgovci vsak dan na podoben način nategujejo, da je joj.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.10.2012 ob 22:00 gost-andrej gost

      Če dobro pogledamo zadnje komentarje,takoj se vidi od kot izvirajo in kateremu cilju služijo.Jaz osebno kupujem vse kaj rabim že leta in leta v gmt-ju,ne bi se vozil skoraj 50km zato,da še tam kupim dražje.In še to,če kdaj sem nekaj vrnil so mi brez problema dali denar nazaj,zato mislim gost-ana če nisi zadovoljna vrni,gost-gost ti si pa izgleda najbolj uboga ovca,ker tebe pa dvakrat nategnejo na vsakem servisu hahahahaaaaa......

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.