https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Trnju so zbirali odvečna oblačila

Trnje, 27.10.2012 ob 15:39  

Člani Društva Zaigraj so danes že drugo soboto zapored v prostorih Vaško-gasilskega doma v Trnju zbirali odvečna oblačila.

Društvo se je za akcijo odločilo skupaj s Karitasom z namenom zbrati čimveč predvsem zimskih oblačil. Po končani akciji bodo člani društva vse zbrano sortirali in predali Karitasu, ta pa bo oblačila razdelil pomoči potrebnim.

Kot so nam povedali, so z odvzivom ljudi zelo zadovoljni, sama akcija pa je presegla vsa pričakovanja. Zbrali so veliko zimskih oblačil, nekaj je tudi obutve in igrač za otroke. Veliko oblačil je videti malo rabljenih, najde pa se tudi kakšen povsem nov kos.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.