https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tržnica poklicev na Osnovni šoli Grad

01.12.2012 ob 14:00  

Ker odločanje za srednjo šolo in pozneje za poklic ni enostavno, so na Osnovni šoli Grad pripravili tržnico poklicev in predstavitev srednjih šol.

Predstavilo se je šestnajst srednjih šol iz pomurske in mariborske regije ter dve srednji šoli iz Avstrije, ki so predstavile svoje programe in učence ter starše seznanile z novostmi. Na Tržnico poklicev so povabili tudi Zavod za zaposlovanje Murska Sobota, Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, Pomursko gospodarsko zbornico in Regionalno razvojno agencijo Mura, policijo in vojsko. Predstavili so se tudi trije dijaški domovi iz Murske Sobote in Maribora. 

Kot nam je povedala Milena Horvat, svetovalna delavka na Osnovni šoli Grad poteka tržnica že četrto leto. Je projekt šestih prekmurskih osnovnih šol; OŠ Tišina, OŠ Cankova, OŠ Sveti Jurij, OŠ Kuzma, OŠ Puconci in OŠ Grad. Tržnica poklicev poteka izmenično na omenjenih osnovnih šolah in je namenjena učencem devetih razredov.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.