https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Banovcih odprli božično vas ter pričeli z ocenjevanjem jaslic

Banovci, 16.12.2012 ob 16:05  

Včeraj so v Banovcih pripravili božično tržnico, prav tako pa je potekala otvoritev Banovske božične vasi in slavnostni prižig lučk, kjer sta uradni začetek ocenjevanja zdaj že tradicionalnih jaslic razglasila Slavko Petovar, župan Občine Veržej in Leonida Hofman, direktorica Term Banovci.


Obiskovalci si od tega vikenda pa vse do 8. januarja lahko ogledajo jaslice na dvoriščih hiš v Banovcih, prav tako pa lahko vsi sodelujejo pri ocenjevanju jaslic (glasovalni list lahko najdete na recepciji Term Banovci), ki jih je letos kar 44. Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad pa bo potekala 11. januarja v restavraciji Zeleni gaj v Banovcih.

Podrobneje si boste lahko o Banovski božični vasi prebrali v prispevku o Božični Prlekiji, ki bo objavljen v prihodnjih dneh.

FOTO: Slavko Petovar, župan Občine Veržej in Leonida Hofman, direktorica Term Banovci

Več fotografij najdete v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      16.12.2012 ob 19:09 porabje

      V Medmurji je ena trno lejpa šega, ka pri ižaj dománji betlehem napravijo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.