https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Nedelici dišalo po bograču

Nedelica, 23.06.2013 ob 8:15  

V sklopu Dneva odprtih vrat domačije Štefana Kovača v Nedelici je potekalo »Küjanje po prekmursko-bograč«, ki ga je organiziralo Društvo kmetic občine Turnišče.


Kuhanje ni bilo tekmovalne narave, glavno je bilo druženje. Sodelovali so Varaški šujstri, Društvo PANIS, Društvo upokojencev Turnišče, Kulturno društvo Štefan Raj, Elektro Elba Gomilica, Kulturno Društvo Daniel Halas Gamilica, Kolesarsko društvo Pedal Gomilica, Društvo kmetic občine Turnišče, Krajevna skupnost Nedelica, Kulturno društvo Rdeči zvonček Nedelica in Občina Turnišče. Kuharji so z odličnimi bograči poskrbeli za lačne obiskovalce.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2013 ob 9:17 k gost

      ka pa muzika, nej ste meli?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2013 ob 16:10 tigriš gost

      Ja meli smo muziko in še je bo pa do 23 pridi kajti še 3 krat kuhamo bograč vej je zabadaf .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2013 ob 16:23 k gost

      či do mi mužikaši špilali sotiš pa šamarjanko, te gvušno prijdem..obečan..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.