https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Neda Ukraden poskrbela za vrhunec dogajanja na Soboških dnevih

Murska Sobota  

Sinoči se je s koncertoma zimzelene pomurske skupine Magnet in balkanske dive Nede Ukraden zaključil že 18. festival Soboški dnevi. Dogajanje smo ujeli v naš fotografski objektiv.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2013 ob 13:55 KAR NEKDO gost

      Vse do prihoda Nede je bila beda. Razen Avsenikov, seveda.

      11 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2013 ob 16:33 lejla gost

      mislen ka ob prihodu Nede je bila BEDA.....MAGNETI so pa itaq zakon!;), če pa tak rad/a poslušaš playback se doma vužge radio....

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2013 ob 16:40 lej gost

      v tem prekmurju se tako zelo nič ne dogaja, ka pripelješ "staro" Nedo pa so že vsi vau in doživljajo glasbene vrhunce. zato pa je prekmurje tako zaostalo, daš jim nekaj malega in preživetega pa so zadovoljni-ko male bebe, ta folk je brez perspektive in pozitivne kritike. izjeme so posamezniki.

      16 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2013 ob 18:25 mato gost

      Naši politiki idejo na yug govorijo hrvaški, bosanski,... yugoviči pridejo sem gučijo po svoje. Z šaulo smo šli na madžarsko so nucali svojega prevajalca, madžari pridejo sem jim priskrbimo prevajalca. Pri nas je športnikov, nekih kvazi lepotnih tekmovalk (tudi zmagovalk) puno vsega na Ić. Pride yugo v slovenijo njemi napišejo priimek kak trbej drugače znori, iden ges doj mi priimek priredijo! Ka ščen povedati:'' slovenci nemamo nobenega ponosa pa čeprav smo v dreki''. Bar bi se lejko držali malo ponosno napram ostalemu balkanu. KAK JE LEJKO NEDA VRHUNEC SOBOŠKIH DNEVOV?????? V SLOVENIJI JE VRHUNEC PEVEC Z NEKŠNE ZABAČENE REVNE DRŽAVE. Seveda do zdaj določeni prisali prauti. AMPAK POGLEDNITE SI AVSTRIJO V KATERI SAN TUDI ZAPOSLENI! POGLEDNITE SI ITALIJO V KATERO IDEN PARKRAT NA LETO SLUŽBENO!! Čas je ka se slovenska kultura zača naslanjati na bolj razvite države! KOT PRIMER: BOSANCI KATERI IMAJO PREKO 40% BREZPOSELNOST, SO NA VRHU KORUPCIJE V EVROPI, PRAVIJO KA SO ONI VSTOPNA TOČKA ZA MAFIJO V EVROPO.. NO SKRATKA SO 100X BOLE PONOSNI KAK MI SLOVENCI!!! NEKŠNA STARA ŽENSKA (že bi lejko pravili babica) nemre biti vrhunec na naših prekmurskih tleh. Če pa je pa je z našo kulturo mladih nekaj zelo narobe!!! In med drugim tudi poslušan hrvaške pesmi, enako kak hrvati poslušajo naše. Nej pa san obsedenec!

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2013 ob 18:30 KIKI gost

      to so teletja ampak babe so ovo pa od politike vse gnili gnoj .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2013 ob 19:06 blok gost

      Magneti imajo zelo lepe pesmi in marsikatera skupina iz Prekmurja si jih lahko vzame v vzgled. Mislim ka nobeni Prekmurski skupini ne bo dolgo casa uspelo takih lepih komadov zriktati. Meni so bili dobri so legende,tudi Neda ma dobre komade pa tudi Avseniki. ti vsi so ze nekaj dali skoz,toda nam Prekmurcem res nič ne paše. Najboljši program je bil včeraj.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2013 ob 23:06 niko gost

      pa ne razmin tej zblojenih komentarov ,če se komi ne vidi ne de šao gledat in poslušat te pa tej čedni še politiko kcoj mešajo bilo je na razpolago pa po narodnoj vzemi ali pusti nej pa take budalaštine komenterate sram naj vas bo!

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.06.2013 ob 7:25 gost gost

      rejsan žalostno ka je vrhunec enega takšnoga festivala nastop tretjerazredne pevke. @gost - mato van je lepou napiso.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.06.2013 ob 7:28 laik gost

      Magneti so svoje in nekatere Nedine komade odigralii vrhunsko. Škoda edino, da so vsi novi Nedini komadi bili na Playback. Razlika je bila preveč očitna.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.06.2013 ob 7:36 gost eden gost

      Dobra pevka,profesionalka, ki ve, kako se dela v tem poklicu. Od nje se lahko mlajši učijo. Gost tako imenovani Mato, pa naj samo gre v Avstrijo, če mu tu ni všeč. Kar se pa zaostalosti tiče ,pa naj ne komentira, če še ni bil v Bosni. Zaostalost je v miselnosti ljudi, kot je on in v slovenski zaplankanosti.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.06.2013 ob 7:45 specialec gost

      pozdrav...zdaj,gda je konec..san se nasmejo...opet smo pokazali...ka bilo ka nan dajo oz.organizerajo..ka znamo samo šinfate...kama smo prišli...moje mnenje je takšo...če se mene ne vidi-nejden...za mene se je najšlo nekaj...rejsan ka plestenjaka ne poslujšan,pa zato nejsan odo..man pa željo,ka vij napišete,koga bi vi meli...pa malo računajte na zmožnost občine..štera fajn financera..ka te lejko eni pa isti serete... san bi čestital organizatore...dobro ste nas zabavali...moj namig za kleti bi pa bil tomhson pa škoro....od naših pa seveda kreslin z bando... bojte fajn

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.06.2013 ob 8:00 gost gost

      specialec, tij si samo potrdo trditve ka jih je navedo mato. moj namig za tejbe bi pa biu ka se odseliš na hrvatijo pa tam malikuješ thomsona, zapriseženoga ustaša in nacionalista. ta človek ima prepoved igranja v večini evropskih držav ti bi ga pa pripelo v soboto. nej čudno ka je prekmurje tak zaostalo, če pa je iq prekmurcov na dnu. to se najbole vidi po glasbi katera se posluša. nekvalitetna muzika na en in isti ritem vse na isto melodijo, samo ka nej trbej dosta misliti poulek. sramota ste lidje. v sloveniji je dosta kvalitetnih skupin kere glih tak znajo napraviti žurko. ali vij te se dale šlepali na tej nekvalitetne hrvate. ne razmin zakoj more nonstop nešče iz tujine prijti zakoj nebi eno leto napravili soboške dnejve samo s slovenskimi izvajalci.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.06.2013 ob 8:54 niko gost

      mislim da naj kar ukinejo še to malo zabave,ki jih občina organizira seveda z davkoplačevalskim denarjem in naj organizirajo soboške dneve z vstopnino pa taki idioti ,ki tukaj komentirajo sploh zraven ne pridejo in naj nastopajo samo lokalni pevci in ansambli pa soboto hermetično zapreti-kakšen primitivizem

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.06.2013 ob 9:05 nik gost

      Kak je mato že napiso neda ukraden nemre biti vrhunec soboskih dnevov. Lejko je sidartha, big foot mama,...! Za mojo volau lejko nastopajo, ampak vrhunec nemre biti! Pa ka je z vami naraube??? Poglednite si kak so hrvati napram nam ponosni in kelko slabše jin ide kak nan!

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.06.2013 ob 13:13 marko gost

      v prvi vrsti prokleti cigani!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.06.2013 ob 13:31 gost eden gost

      Specialec, ka si tij bil v hrvaški vojni,pa si se boril za njihovo lepo našo? Če si bil je tou žalostno, pa nej samo tou, še kaj hijšega bi lejko napiso. Kak ti sploj na misel pride omeniti nekšoga Tomsona. To bi rejsan bil presedans, što bi ga le poslušo, toga nacionalista. Vupan, ka si se heco, pa niti hecati se nemreš s takšnimi, to je žalostno, ka lejko sploj tou pišeš-Letošnji program je bil dober in na nivoju.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.06.2013 ob 13:56 gost gost

      @marko, vej pa neda je tudi ciganica.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      26.06.2013 ob 14:34 gost gost

      marko si pozabo povedati ka v sloveniji je 2 miljona ciganov , to ka so pa naprej stali bi lejko bil med njimi v prvi vrsti, bar bi bil čaren lepi cigan zdaj si pa kmet pa smrediš po gnoju , vipam ka se enkrat navčiš poštenja ,da dobiš batine od kmeta ne od cigana

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      26.06.2013 ob 21:25 pfuj gost

      Eh vejpa dajte. Ka se tu eni odrasle lidge obnašate kak najvekša deca. Lane kda so vrhunec soboških bili Smokie-i je bilo pa ok? Oni so tuj SLOVENCI? Neman nikaj proti ton ka podperate državo v keri živete, samo pa, če ste še nej gor prišli slovenci nemamo muzike, Siddharta pa eno par narodnih so izjeme. ka pa drugo? Boli bi van pasalo ka bi vrhunec soboških bila Natalja Verboten? ale pa kakšen Damjan Murko? Sramota od prekmurja.!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.06.2013 ob 22:34 gost gost

      murko glij ide ob bok toj hrvatiji. za tejbe bi komout lejko biu vrhunec soboških dnejvov.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      26.06.2013 ob 23:32 @pfuj gost

      Zaradi takih kot si ti, je Prekmurje vukojebina...zaostala in od Boga pozabljena.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.06.2013 ob 13:22 pfuj gost

      ka pa bi te vi drugo - slovensko?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.