https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Foto: Kako je mali Zmagec postal mesar Zmago Batina

Lendava, 31.10.2010 ob 19:56  

V Kulturnem domu Lendava se je včeraj odvila monokomedija Zmago Batina - mesar za vse večne čase. Najboljši televizijski voditelj med mesarji in najboljši mesar med televizijskimi voditelji je uspel dobro nasmejati prisotno občinstvo.

Dramski igralec in prekmurski zet Bojan Emeršič je po vlogi mesarja Zmaga Batine znan iz oddaje Vzemi ali pusti ter kot voditelj Viktorjev. Ko se je v lanskem letu končalo predvajanje kviza Vzemi ali pusti, se je pridružil Špas teatru in 2. decembra premierno odigral monokomedijo Zmago Batina - mesar za vse večne čase.

Že več kot 13 tisoč ogledov predstave

v slabem letu dni si je predstavo ogledalo že preko 13 tisoč obiskovalcev, včerajšnji nastop v Lendavi pa je bil upodobljen 45-ič. Skozi predstavo Emeršič pripoveduje, kako je od malega Zmageca postal Zmago Batina, znan in uspešen lastnik mesnice v Mariboru.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. cvetko
      01.11.2010 ob 14:51 cvetko

      Odlično je bilo. Zmago Batina je rastural s svojim šovom in nas vse prisotne v dvorani nasmejal do solz. Hvala pomurcu.com za podarjeno vstopnico.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. brigitka
      01.11.2010 ob 14:56 brigitka

      Cvetko prav imaš, lep nepozaben večer je bil z veliko smeha.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.