https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Po zaspanem prvem polčasu v Rakičanu gledalci v drugem videli tri gole

Rakičan, 22.9.2013  

Tekma med Rakičanom in Tromejnikom ni postregla z zanimivo igro, vseeno pa so gledalci videli tri gole v mreži gostov. Rakičan se je po zmagi povzpel z 8. na 5. mesto, Tromejnik G-Sukič je ostal na 12. mestu. V naslednjem krogu Rakičan gostuje v Šmarjah pri Jelšah, Tromejnik pa gosti Malečnik.

Prvi polčas ni postregel z veliko akcije, gledalce so še najbolje na noge spravile nekatere odločitve glavnega sodnika. Na premor sta ekipi odšli brez zadetkov. Neprepričljiva igra se je nadaljevala v drugem polčasu, potem pa so v hitrem napadu zadeli domačini, v 70. minuti je bil natančen Bencak Alen. Zadetek je zeleno-belim dal krila, kar se je poznalo v njihovi igri. Zaigrali so odločneje in že čez šest minut povišali na 2:0, strelec je bil Gregor Jure. Domačini so izkoristili zagon in zadeli še tretjič v devetih minutah. Končnih 3:0 je postavil Kociper Sašo. Tekmo je zaznamovalo veliko prekrškov, glavni sodnik Aleš Fridl je obema ekipama pokazal kar sedem rumenih kartonov.

Rakičan : Tromejnik G-Sukič 3:0 (0:0)

Strelci: 1 : 0 Bencak (70), 2 : 0 Gregor (76), 3 : 0 Kociper (79)

  Gledalcev: 300

Rakičan: Vuzem, Kalamar, Bagari, Žekš, Jančar T.(od 62. Gregor), Lapoši, Gerendaj, Bencak, Škerlak, Kos (od 85. Jančar A.), Kociper (od 89. Zadravec).

Tromejnik G-Sukič: Šafer, Mešič, Kisilak, Kous, Šnurer, Grah, Potrč, Janža, Kamenica (od 66. Štesl), Čontala, Sukič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2013 ob 18:33 ges gost

      Na keri tekmi si pa te tij Blaž bil,ka si napijso tej članek? Sicer pa te dobro poznan,ka si nikdar nej fuzbala špilo,pa se na tau ne razmeš .

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2013 ob 0:28 iii gost

      ka pa je te letos z tromejnikon?? Se vidi ka so vsi šli v avstrijo...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2013 ob 8:40 rakičanka gost

      gost-ges biu je na tekmi proti tromejnike,blaž se še kak dobro na fuzbal spozna :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2013 ob 13:09 lara gost

      v Avstrijo je odišo samo Bokan Kous pa v Srdico, se vidi ka nega playmejkerja kar sta oba bila!!!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.