https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mercatorjevi šefi, Polanič je za, kontaktirajte ga

Murska Sobota, 05.11.2010 ob 10:09  

Najbogatejši Pomurec je za naš portal potrdil, da bi bil projekt izgradnje novega trgovskega centra Mercator v Murski Soboti za njegov holding zanimiv in da je Mercatorjeva strategija pravilna.

Kot smo poročali prejšnji teden, "najboljši sosed" za izgradnjo novega trgovskega centra v Murski Soboti išče investitorja. Zagotovo si nekaj milijonov evrov vreden projekt ne more privoščiti ravno vsak, tega so v prvi vrsti zmožne banke ali leasing hiše, ob bok njim pa se zlahka postavi tudi najbogatejši Pomurec in dvanajsti najbogatejši Slovenec Stanko Polanič.

Polanič: Projekt je sigurno zanimiv, strategija Mercatorja je pravilna

Zato smo se pri prvem možu Intering Holdinga pozanimali, če so ga morda z Mercatorja že kontaktirali, pri čemer je bil odgovor negativen. Zanimalo nas je tudi, če bi bil projekt zanimiv njegovim podjetjem in ali je strategija "najboljšega soseda", da gradnjo prepusti nekomu drugemu in nato vzame objekt v najem, pravilna. »Sam projekt je za nas v gradbenem smislu sigurno zanimiv. Mislim, da je Mercatorjeva strategija pravilna,« nam je odgovoril Polanič, ki naj bi po oceni revije Manager imel premoženje, vredno 41,7 milijonov evrov.

Trenutno pripravljajo projektno dokumentacijo

Za nov trgovski center v središču Murske Sobote pri Mercatorju trenutno pripravljajo projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja, za katero naj bi vlogo vložili še letos. To pa še ne pomeni, da se bo sama gradnja po pridobitvi gradbenega dovoljenja tudi pričela. »Za izgradnjo objekta iščemo investitorja, ki bo trgovski center zgradil in ga dal Mercatorju v najem. Izvajalce bo izbiral investitor. Predvidevamo, da bi z gradnjo lahko pričeli v letu 2011,« so nam pred kratkim sporočili iz Mercatorja.

Preberite tudi: "Najboljši sosed" išče financerja za gradnjo trgovskega centra

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. brigitka
      05.11.2010 ob 11:04 brigitka

      Ok, ga pokličem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. sineson
      05.11.2010 ob 12:18 sineson

      Očitno drugače v MS nejde, ka more Polanič vedno vskočiti taka je realnost lekar.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. lepi
      05.11.2010 ob 12:49 lepi

      Na konce pa nede daubo dovoljenja od občine, zatau... isto kak projekt Fazanarija

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Toki
      05.11.2010 ob 18:13 Toki

      Ajmo stanko vi tao samo prevzemite, vači nika nede s toga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.