https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Srednjeveško dogajanje oživilo dvorec Rakičan

Rakičan, 28.10.2013 ob 7:00  

V rakičanski dvorec so se včeraj naselili grofje in grofice ter druga grajska gospoda. Na stojnicah so si obiskovalci lahko ogledali in kupili domače izdelke, priča so bili "grajski poroki" in gledališki predstavi "Ribičija pa taka", katero so odigrali člani TD Negova. V viteškem šotoru so bila na ogled orodja in orožje, pa srednjeveška tiskarna in kaligrafska delavnica.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2013 ob 16:07 ???? gost

      Mene pa zanima,kelko vstopnic so dali v predprodajo za noč čarovnic ?To nemreš vrvati ali pa je to samo finta zna se koga,samo ka bi drakše odali vstopnice.Ne razmim tudi,zakoj so se gnes odavale za 5€ ?tobi tudi lejko smatrali kak predprodaja.Na den prireditve pa naj bi bila 5€,zato mislin ka je to nej bilo fer in se samo gleda na dobiček.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.