https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nedelja v Beltincih minila v znaku dobrodelnosti

Beltinci, 02.12.2013 ob 13:30  

V nedeljo dopoldne je pred župnijsko cerkvijo v Beltincih potekal dobrodelni bazar, ki so ga pripravili sodelavci župnijske Karitas Beltinci s pomočjo domače šole, vrtca, društev in posameznikov. Zbrana sredstva so v celoti namenjena skladu Osnovne šole Beltinci in socialno ogroženim družinam iz domače občine.

V Beltincih so v okviru tedna Karitas potekali številni dogodki, zaključno dejanje pa se je odvijalo prav to nedeljo pred župnijsko cerkvijo. Sodelavci župnijske Karitas Beltinci so pripravili dobrodelni bazar, k sodelovanju pa so povabili domačo šolo in vrtec, k vabilu pa so se odzvala tudi razna društva, organizacije in posamezniki, ki so svoje izdelke ponujali na stojnicah.

Bazar, ki je potekal med 7. in 12. uro dopoldne, je obiskalo veliko število ljudi, izbirali so pa lahko med raznimi ročno izdelanimi unikatnimi izdelki, voščilnicami, nakitom, izdelki iz slame, prtički, čaji, pecivom, marmeladami, kompoti,…
Namen bazarja je, kot pravijo organizatorji, zabrisati socialne razlike, ki na žalost postajajo vedno večje. Ravno iz tega razloga pa celoten izkupiček namenjajo skladu Osnovne šole Beltinci in socialno ogroženim družinam iz domače občine ter poudarjajo, da bodo bazar kmalu spet ponovili.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2013 ob 17:45 krofaš gost

      @@ pa so se eni nametali jestija pa spilij haska pa nej napravili .kak se lidje znajdejo in zavohajo ge de se jelo pa pilou nemre človik verjeti

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2013 ob 17:51 crni gost

      Istina eni komaj čakajo da si debele bleke napolnijo kdaj pa treba kaj dati jih ni takrat pa doma skromno živijo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2013 ob 21:12 zagor gost

      Ja dečki mate prav tou je tipično slovensko glavno ka je blek pun za drujge te pa boli...

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.12.2013 ob 10:16 krofašica gost

      krofaš tij si kaj prispejval za to deco?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.12.2013 ob 11:27 krofaš gost

      krofašica ---- san prispejval čeprav san nej bil in nikoli ne bom bogataš . v revščini san živel in nikoli nejsan bil požrejšen ali komi za koj fauš .če želiš ti lejko dokažen kdaj in komu sem kaj pomogel

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.12.2013 ob 18:30 LUJZ gost

      Naj ,bole ! Šteri pes laja , tisti ne vjej . Vidva krofaša ,najbrž znata ka tole pomeni ! ? Zdaj je opaziti tudi take zraven , ki so zmeraj imeli kaj za pripomniti ! Kje so pa naši dušni pastirji ??? G : župnik so ešče nej prišli iz goričkega ? Pot je dolga in nevarna , oni pa brez avtomobila ! ? Pomagajmo jim !!!!!!!!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.12.2013 ob 20:39 gomilice gost

      //()= LUJZ---- Ka si se tij najšel tudi na jedači pa te sran ?tudi odiš po dobrodelnij prireditvaj ka se naješ in napiješ ? ker je kriza nej ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.12.2013 ob 16:53 febo gost

      Zdaj de dosta prilike decembra ka do se eni nametali pa napili za šenki ka do stalno meli ge kakše štante in dobrodelne prireditve in dosta požrejšnežov de prišlo na svoj račun ge de badava .Decembra de se marsi ge doma prišparalo ka nedo kuhali .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.12.2013 ob 19:18 vinko megla gost

      To tak in tak eni te isti čebraši hodijo jejst kšenki pa lokat ja te pa se falijo okoli rodbine kak so oni na shujševalni seveda da se nažirajo okrog po vasej .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.12.2013 ob 17:43 krofaš gost

      Tej ka so vajeni za šenki žrejti pa se napajati kak krave pa edijno na Miklošovem senji nedo mogli zašenki mleti ka de trbelo plačati .Zdaj eden nede mlel ka do šparali .Če bi na senji kšenki davali požrejšneži bi se bili tak bi navalili kaj še klopij požrli

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.