https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Moravskih Toplicah slavnostno podpisali pogodbe o štipendiranju

Moravske Toplice, 20.01.2014 ob 8:15  

Minulo soboto je na občini Moravske Toplice 33 študentov podpisalo pogodbe o štipendiranju.


Občina Moravske Toplice je v šolskem letu 2013/2014 v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo (PIF) letos podelila štipendije 33 študentom. Za štipendije so to leto namenili 37.650 evrov. Višina štipendije posameznega prejemnika je odvisna od povprečja ocen v preteklem letu, oddaljenosti od kraja stalnega prebivališča do kraja izobraževanja invpisanega letnika v tekočem šolskem letu.

Letošnji štipendisti so: Tamara Bači, Alen Benko, Vid Bojnec, Aleša Cipot, Rok Časar, Leon Deutsch, Sandra Gjerek, Gregor Glavač, Andreja Horvat, Elisa Horvat, Jasmina Horvat, Sanja Horvat, Denis Jakiša, Katja Kerman, Tjaša Kočar, Aljoša Koroša, Nuša Kosednar, Dominik Lanjšček, Maja Lipič, Davorin Lovrenčec, Mojca Malačič, Špela Marič, Staša Matis, Miša Molnar, Zala Nabergoj, Gregor Panker, Aleš Petek, Leonida Šanca, Živa Trajbarič, Alen Vugrinec, Mitja Vučkič, Sandra Vratar in Pavel Zakal.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2014 ob 22:07 MT gost

      Občina Moravske Toplice ima DVA PODŽUPANA pa vsak mesečno 1200 evrov to je letno 28.800 evrov.V 5 letih je to 144.000 evrov zdaj pa se zamislite koliko štipendij je to in koliko LAČNIH UST bi lahko bilo SITIH.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2014 ob 22:32 rakican1 gost

      podžupani ziher nemajo mesečno 1200 evrov, mogoče v ljubljani, v moravcaj pa sigurno nej, prle okole 400 poleg toga podžupani zaradi toga ne dobijo sejnin za občinski svet, pa včasih celo vodijo seje.. če pa je že to tak pa se lejko pijtamo zakoj ma vlada 14 ministrov, če pa bi lejko mejla po vaše samo trij, ale pa zakoj mamo predsednika vlade pa države, zakoj moremo meti 90 poslancov? smešno se je spravlati na dva siromaka kerih podžupanski status komaj kaj presega občinske svetnike.. mogoče pa tudi teh ne nucamo, ale? štipendije pa so sicer v moravcaj visko nad tistin ka ostale občine nudijo oziroma celo večje od državnih..

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2014 ob 0:28 felix gost

      zelo lepo ,da imajo otroci dodatno sredstva za študij vendar me malo motijo pogoji za pridobitev štipendij v prvi vrsti bi moral biti upoštevan socialni vidik in nato uspeh saj vsi nimajo istih pogojev za izobraževanje tu so na primer nekateri zelo bogati in jim tovrsna nagrada ne pomeni veliko nekaterim manj premožnim pa veliko,nekateri priimki so zelo znani Glavač,Marič,Deutsc,Nabergoj,in še veliko zelo bogatih,dobijo pa isto ni prav in ni pravično zato se malo probajte zmeniti glede kriterijev

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.