https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Radgončani z zmago v novo sezono

26.1.2014  

Rokometaši RK ARCONT RADGONE so v radenski športni dvorani gostili ekipo RK MITOL SEŽANA in tekmo dobili s 34:29 (18:13).


Tekmovalna sezona se je pričela tudi za rokometaše. Po krajšem zimskem premoru, so v pripravljalnem obdobju Radgončani odigrali nekaj prijateljskih tekem. Boljši so bili samo gostje iz Kuvajta, premagali pa so ligaškega rivala Pomurje, mladince Maribora in Veliko Nedeljo. Začetek tekme proti Sežani je bil izenačen do rezultata 5:5, nato so Radgončani odločno odigrali v obrambi in z delnim izidom 6:1 prišli do zasluženega vodstva. Ob polčasu je bil rezultat 18:13.

V drugem polčasu so domačini nadaljevali z dobro igro v obrambi, kar pa je prineslo tudi veliko lahkih zadetkov iz protinapadov in prednost je narasla na 9 golov (28:19). Do konca tekme so se gostje uspeli približati na 5 golov razlike in Radgončani so se tako razveselili prve zmage v novem letu.

Arcont Radgona – Mitol Sežana 34:29 (18:13)

Strelci za Arcont Radgono: Petrovič 10, Kocbek in A. Žunič 6, Ketiš in M. Žunič 3, Štumpfl in Ivanek 2, Meško in Vukan 1.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2014 ob 15:24 gr gost

      bravo naši!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.