https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Finale 23. državnega prvenstva: HK Lipovci odnesel največ zmag

Osnovna šola III, 27.1.2014  

Nedeljsko popoldne je na Osnovni šoli III prineslo finale 23. dvoranskega prvenstva Slovenije v hokeju na travi. Zmago med članicami so si lastile igralke HK Moravske Toplice. Med člani so zmagali igralci HK Lipovci, ki so si priborili še dve zmagi pri nižjih selekcijah U-10 in U-16. Pri U-14 so zmagali igralci HK Triglav Predanovci. Med finalnima tekmama članov in članic je za popestritev programa poskrbela plesna šola Urška, na koncu pa je nastopil še Mark Tivadar.

V selekciji najmlajših desetletnikov sta se za zmago potegovali ekipi HK Lipovci in HK Moravske Toplice, kjer so Lipovci premagali nasprotno ekipo s 5:3. Prav tako je bila situacija podobna v selekciji šestnajstletnikov, kjer so Lipovci premagali HK Triglav Predanovci z 2:0. V selekciji štirinajstletnikov so se za naslov državnega prvaka borili ekipi istih klubov, kjer pa so HK Triglav Predanovci premagali Lipovce s 6:3. 

Tekma članic med Moravskimi Toplicami in Triglavom Predanovci se je končala s 4:3 (polčas 0:1, podaljški 2:1). Za zmagovalke so zadele Črnko Lara, Vrečič Tjaša, Dervarič Petra in Könye Tanja, za poraženke pa Gomboc Daniela in Grah Mateja 2. Za najboljšo strelko je bila izbrana Dervarič Petra (Moravske Toplice), ki je zadela 5 golov v času državnega prvenstva. 

Zadnjo peto tekmo so odigrali člani HK Lipovci in HK Triglav Predanovci, ki se je končala s 4:3 (polčas 1:2). Strelci za Lipovce so bili Maučec Franc, Mesarič Dominik in Stanko Boštjan 2, za poražence pa Godina Domen in Fujs Anže 2. Za najboljšega strelca sta bila izbrana Mesarič Martin (Lipovci) in Fujs Anže (Triglav Predanovci), ki sta zadela 7 golov v času državnega prvenstva.

VSI REZULTATI:

U-10: 

Lipovci:Moravske Toplice 5:3

U-14:

Triglav:Lipovci 6:3

U-16:

Lipovci:Triglav 2:0

Članice:

Moravske Toplice:Triglav 4:3

Člani:

Lipovci:Triglav 4:3

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.