https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Bogojina in Mura remizirala

24.3.2014  

Včeraj je v Bogojini potekala tekma med četrtoligašema GMT Bogojina in NK Mura, ki se je končala z rezultatom 1:1. V 9. minuti je dal zadetek za GMT Bogojina Tomaž Zadravec, Nemec Tilen, član NK Mura, pa je izenačil rezultat v 75-minuti.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2014 ob 17:01 klp gost

      SRAMOTA HAHAHA

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2014 ob 18:42 ... gost

      2 stavka pa 3 slike, to ti je reportaža :D najbokši ste!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2014 ob 18:47 gost gost

      Več fotografij v spodnji galeriji ...?????????????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2014 ob 20:57 re:klp gost

      Murina igra je tri svetlobna lejta pred Bogojino, igralcon Mure falij samo par kil, ka jih veški igralce več nedo mogli ta metate, ka so cejlo tekmo špilale samo na moči svojoga telesa, tau pa je vse vkuper fajn ignorejro sodnik, keri ma san s sebov puno problemov, pa njemi je glavno bilou, ka kontra fučka. Sramota za prvoligaškoga sodnika!

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2014 ob 21:01 jani gost

      Hahahahahaahahahaha! Zdaj de že sodnik za sramotenje z igro in za katastrofalne murine igralce kriv!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2014 ob 21:46 gost gost

      re:klp haha sprijazne se ka je tao nite M od Mure nej..špilajo v nekšoj bataš lige, pa nite malo ne iztoplejo, navadna veška ekipa je Mura, takša je realnost...LP

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.03.2014 ob 22:15 strokovnjak za sebej gost

      Tej Stivan je zadnja cokla v ton klube se ostala.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.03.2014 ob 22:44 SamoTi gost

      Če idejo moštva na telesne kontaktne, te dajmo s toga izsiljevati faule. Če nas je 5 igralcov na kupi, dajmo vklopiti "pregled nad igro" pa probajte glede na to čujtiti podajo naprej ali mogoče dvej, in v tiston momenti na podlagi toga pregleda ali podati komi ziher odkritomi, ali izsiliti faul, ali pa ga zdriblaš/prebižiš, či je samo en naprej. Se odločiš neka od toga, in v sakšon elementi si lejko baukši. Ali boš faul izsilo, ali boš dobromi podal, ali pa se boš dobro odločo ka ga realno lejko zdriblaš glede na situacijo. Trenutno izkoriščamo vse te skille samo te, kda pride samozavest, ka čujtimo ka smo baukši, in to zato, ka ovi več zadnjih 20 minut nemrejo. Kak pravin, je še dosti drujgih skillov, v kerih je Mura zaj, de pa tudi skos bole, bokše za klaso ali dvej. Nemo piso ka menjati trenera, ker ga ne poznan, ker nejsan vido enoga papera, kak človik vodi ekipo. Proban pa samo nekak ubesediti opažanja. Pa fala igralcon za borbenost. S srcon se borite za barve lokalnoga kluba! Ne sikejrajte se za sodniške odločitve. Oni bi si samo želeli, ka so s Sobote, in ka so doživeli to vse, ka smo ob Muri mi, Muraši. Či jih zaj še boli soditi za nas (torej, za kvaliteto), do pa sledi skos bole. Kda de na sakši tekmi par takših situacij, kak je bila ova čista za penal, te de 1 gol že samo s penala na sakši tekmi. ;)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.03.2014 ob 23:06 ges gost

      Pa ka si naure, ka za butcov videš tu gor na pomurce... kak lejko komentejrate tekmo na keroj ste sploj ne bili??? Pa vsi keri šinfate murino ekipo, če bi vsaj enkrat bili na tekmi, bi vidli ka pri muri špilajo 16-18 let stare dečki, kerin je letos prva sezona med članami in glede nato se kar dobro držijo... Ka se pa sojenja na toj tekmi tiče pa lejko poven samo sramota! Telko sporno dosojenih situacij na eni tekmi san še nej vido. Pa že dejstvo ka je drugi polčas sodnik končo po samo 42 minutah, povej že vse o kvaliteti sojenja, pa tudi o sami regularnosti te tekme, ker je nej trajala 90minut...

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.03.2014 ob 6:04 ges1 gost

      Ti si pa eden ovih, ka cejlo zivljenje iscejo izgovore za svoje neuspehe. Verjetno bos do konca zivljenja star 15 let. Sodnik je kriv, minute so krive, lejta so krive, nasprotni igralci so krivi,.... Pa tau je pomurska liga, drujgi pa cejli teden morejo v sluzbaj delati in nemajo niti en trening na teden!!!! Takse izgovore majo samo se politiki in vodstvo v mure.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.03.2014 ob 7:20 123 gost

      Hahaha. Zdaj so sodnijke krijve ka mura nej zmagala. Smejšne ste...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.03.2014 ob 7:37 jancibaci gost

      probajte razmiti veski bumbari ka je nej sodnik kriv za neuspeh mure, je pa pripomogo k tomi. in zelo se je trudo ka muri nede uspelo zmagati. in ka ma zdaj on od toga ka je zajebavo igralce stare 20let? samozavest si je zdigavo? te more redno bogi biti ka na taksen nacin to nuca. in se enkrat neje sodnik kriv je pa pripomogo k tomi ka se nede pa sto naslajo neka brezveze. drugace pa vidin ka tuj ze saksi lejko "novinar" na pomurci, tri stavke (se to nej niti pravilne) napises pa 10 slik zakelis pa cakas klike ka zasluzis. sramota. pa te se zensko poslejo na fuzbal ka naredi reportazo :)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.03.2014 ob 9:02 NOGOMET gost

      Pa ka vi mijslite, ka Murini igralci cejli den trenejrajo. Oni čistak nika ne delajo..... Mislin ka so tou fajn šolani igralci ne mislin samo nogometno in je nej lipou ka jih lejko vsak keri ma pet minut časa doj sere. Že ste vse informacije o Muri pridobili, pa bi fajn bilou pa ka napišete še idnok kakšen profil igralcov špila za Muro.Samo veški igralci odijo delat pa v šoli se pridno včijo, ha, ha, ha....

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.03.2014 ob 19:44 geradpigen gost

      Neven če je bil keri od vas na tekmi, v prvem polčasu je bila Bogojina boljša ekipa v drugem pa Mura, glede sodnika bi rekel da je delal napake in to kar nekaj ampak v slabo obema ekipama, čas drugega polčasa je bil 47 min in nekaj sekund (sem štopal) lahko bi še kako minuto podaljšal. Lahko bi se končalo drugače kot za ene tako za druge, bi pa omenil navijače Mure, ki so se izognili plačilu vstopnine, mura pa kasira vse ženske in otroke na domačih tekmah v tej ligi Glavno Mura je trenutno vaška ekipa saj se do zdaj ni izkazala tako da bi bila favorit (prvak lige), saj so izgubili že proti drugim ekipam bodo še malo morali dobiti na izkušenosti pa bo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.03.2014 ob 19:54 gost gost

      BG se lejko skrijejo prote serdicinin navijačan!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.03.2014 ob 9:12 @ geradpigen gost

      tü bi te pa rad popravo - navijači mure so prišle z druge strani in se napotili do igrišča prek njive. Kda so do njih stopili varnostniki, so dečki brez prepiranja odšli do vhoda in plačali vstopnino, telko o ton kdo je plačal pa kdo nej... @ gost - meli te se serdički dečki šanso dokazat v nedelo v Fazaneriji pa te da vidimo kdo pa kaj ste ;)

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.03.2014 ob 13:31 gost gost

      gost @ geradpigen: serdica vas razvoze

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      29.03.2014 ob 10:03 katebriga gost

      ka pale samo papate prek interneta?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      29.03.2014 ob 10:14 fuckoffdevils gost

      Vi serdica ste nej n od navijacov!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      29.03.2014 ob 13:37 boši gost

      ka je z vame budale ene? vejpa serdica je nej k od kluba. tej hauko pa tak nema pojma od fuzbala. on lejko samo tan v šole športno vči ka dece žogo da pa ide v kabinet kavo pit! mura si zasluže zmago nej pa tej goričance. te vidle kak de vas mura razvozila!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      29.03.2014 ob 13:40 tucka gost

      Ja Boše nej smo si tak pametne.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.