https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Farmtech Veržej izgubil proti Aluminiju

Stadion, 31.3.2014  

V 18. krogu 2 SNL je bila odigrana tekma med FARMTECH Veržej in Aluminij Kidričevo

 

Na domačem igrišču je ob skorajda polni tribuni tekmo spremljalo čez 400 gledalcev, na kateri je ekipa FARMTECH Veržej izgubila proti nekdanjemu prvoligašu Aluminij Kidričevo. Ob dobrih vremenskih pogojih sta obe ekipi prikazali kvalitetno igro. Prva polovica polčasa je minila ob aktivnem napadanju obeh ekip.

V 37. minuti se je zgodil prvi od dveh golov, v katerem je Panikvar le toliko spremenil smer žoge, da je dosegla svoj cilj v domači mreži. Igra se je nadaljevala ob močnem naviijanju domačih obiskovalcev na tribuni in ob njej, vendar pa je v 58. minuti zaradi napake domače obrambe Greus dosegel evrogol, ko je žoga z vso silo v zgornjem kotu gola ušla mimo nemočnega domačega vratarja. Ponovno se je moč v igri nekoliko spremenila v 67. minuti, ko je domača ekipa imela enega igralca več, vendar te premoči ni znala izkoristit.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Lestvica 2. SNL

  1 NK Dob 17 41
  2 Radomlje 18 33
  3 Aluminij 18 33
  4 NK Verzej 18 28
  5 Smartno 1928 17 27
  6 Krsko Posavje 18 25
  7 AH Mes Tech 18 25
  8 Garmin Sencur 18 24
  9 Sampion Celje 17 8
  10 Bela Krajina 17 3

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2014 ob 14:16 nekdo gost

      Velja omeniti tudi to, da so Veržejski kadeti premagali dosedaj prvouvrščeno ekipi NK Drava s kar 4:1 ter se zavihteli na vrh lestvice. Odlična Veržejska generacija. LP

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2014 ob 15:18 beltinčan gost

      Pomurec ( Luka tou stran si v redu zrihtal pa tujdi poslikal). Mislim ka Gabor taktično pogrešil ali drugač domači nejso bilij borbeni ( agresivni) samo Hotič pa Kouter je premalo zadnja linija dobro, napad pa ziher pozabo gor dati ali pa nika nej naredu. Gepa Kaučič pa eini Mauko ?Po mome vam fali Zahovič najbole zbog njega prijde publika ka ga pošinfle ali pohvali , tou istina.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2014 ob 15:25 goroan gost

      Kaučič je poškodovani.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.03.2014 ob 15:46 gostxy gost

      Osabnost domisljavost se v sportu kaznuje. Upam se stavili da bo verzej zelo hitro ugasnil. To je vse umetno ustvarjeno in za take kozlarije ne bo denarja. Sicer pa gaborjeve finte so koncno verzejcaniprocitali, sicer so dolgo rabili, ampak boljse pozno kot prepozno.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.04.2014 ob 13:28 čiro gost

      Ja nej samo tou, da so mejli igrača više tej dal gor N .. pa H,..ka njima nogometnoga znanja fali tej zmagaj če lejko tej pa sploh nej bijlo več igre za takšnole igrače bi trebel Gabor tuj stopnino plačati.!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.04.2014 ob 15:07 ZNALAC gost

      Veržej je igral s prvoligaško ekipo in ne z neko kavbojsko ekipo. Manjkali so pač določeni igralci, brez katerih takšne močne ekipe ne moreš premagat. Ziko je odličen trener, saj lestvica pove svoje. O Veržeju kot nogometnem klubo, pa se le lahko piše pohvalno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.04.2014 ob 14:10 bel gost

      Znalac pa nej tou prvoligaška ekipa samo igrali so presing nešteri vaši pa so bilij na zimskom spanju ejnim pa tuj nekaj falilo.Mislo sam ka Hotič ta padne telko je prelaufal O vašom klubu , vodstvo vsaka vam čast.Zikoja znam on je vredi trener ali nešteri igrači nejso dorasli tekmi ajt za trečo ligo ja...............................................................

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.04.2014 ob 15:16 znalac gost

      Bel ti igrači so v vrhu druge lige, tak, da ne napamet. Tretjo ligo so ti fantje osvojili in imajo več pik kot prvi Pomurski klub v tretji ligi. Vedno pač nisi v formi in igraš nekatere tekme pač slabo. Aluminij je vse prijateljske tekme z prvoligaši igral odlično in sploh ni bilo razlike, kdo je prvoligaš.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.