https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: NK Veržej z visoko zmago odpravil gostujoče

Veržej, 13.4.2014  

V 20. krogu 2. SNL je bila odigrana tekma med NK FARMTECH Veržej in NK Bela Krajina.


Po zadnjih dveh neuspehih na domačem igrišču je tokrat ekipa nogometnega kluba Veržej prikazala popolno igro in nadigrala gostujočo ekipo. Ob delno oblačnem vremenu in dobrih pogojih na igrišču je Veržejska ekipa že od samega začetka prikazala precej višjo stopnjo igre v nasprotju z gostujočo ekipo. Hitre in natančne podaje so kmalu domačine pripeljale do vodstva.

Že v 7. minuti je po hitrem prodoru, kot prvi dosegel gol Vinkovič David. Dve minuti kasneje so se tako domači igralci kot dobrih 200 gledalcev ob in na tribuni ponovno veselili zadetega gola, ki ga je dosegel Ropoša Rok. Igra se je nadaljevala prodorno s strani domače ekipe. Že v 19. minuti je bil rezultat povišan na 3:0, kajti po storjenem prekršku v kazenskem prostoru je Dino Hotić uspešno izvedel enajst metrovko. V prvem polčasu se rezultat, kljub absolutnem nadzoru domačinov nad igro ni spremenil.

Takoj po pričetku drugega polčasa se je premoč Veržejske ekipe nadaljevala in že v 60. minuti v drugem polčasu se je rezultat ponovno spremenil. Dino Hotić je uspešno izvedel enajstmetrovko, pod katero je gostujoči vratar le nemočno pobral žogo iz gola. Veržejski pritisk se je le stopnjeval in že 8 minut kasneje je Mitja Mauko zvišal rezultat na visokih 5:0. Še dodatno povišanje Veržejske ekipe se je zgodilo v 80. minuti pod izvedbo Trstenjak Jerneja in v 87. minuti pod ponovno izvedo Mitja Mauka. Ob pogledu na lestvico je razvidno, da ostaja NK Bela krajina trdno zasidrana na zadnjem mestu 2. SNL, medtem ko si sedaj NK Veržej deli 31. točk že z četrto uvrščenim NK Ankaran Hrvatini in peto uvrščenim NK Šmartno 1928.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Lestvica 2. SNL

  1 NK Dob 20  48
  2 Kalcer Radomlje 20  39
  3 Aluminij 20  36
  4 Smartno 1928 20  31
  5 AH Mes Tech 20  31
  6 NK Verzej 20  31
  7 Krsko Posavje 20  28
  8 Garmin Sencur 20  24
  9 Sampion Celje 20  11
  10 Bela Krajina 20  3

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2014 ob 10:28 šank gost

      Dobra kombinatorna predstava domačih ČESTITKE vsem igralcem za lepo predstavo. GABORJU pa za sestavo ekipe, kljub temu da ima poškodovane in kažnjene ( kartoni ) igralce. Kek nam je dokazal, da je dober in siguren na zadnji liniji Za Hotiča NAJBOLJŠI in neumorni ter samozavesten, ki mu ni para, kvaliteta Stojanoviča pove vse zakaj dobi kar nekaj tekem v prvi postavi Maribora....Še v vezni liniji ki je izredna; vse boljši Kouter in tudi Đeri standarno odličen Ropoša. David poleg borbenosti se mu tudi odpira strelska forma. Naj bolj nas je presenetil MAUKO kljub( pre) mali minutaži ki mu nameni trener vedno, da gol ali dva, fant je hiter, ima zanestljive in natančne strele in ima nos za gol, to pa ni vsakemu podarjeno..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2014 ob 13:01 pomurec gost

      Zakaj je bil( izbrisan ) komentar ki je bil precej pohvale na igro Veržeja. POMUREC !!!??? Bil je že sprejet zdaj ga več ni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2014 ob 17:24 stroka gost

      Čestitke trenerju Gaborju, ki je odlično pripravil ekipo. Gostujoči igralci niso imeli niti malih možnosti, da bi lahko presentili domačo ekipo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2014 ob 18:10 muraš gost

      Bela Krajina je že od jeseni tretjeligaš, tak da se spustite na realna tla. Dokler bo Maribor prisoten v Veržeju, do takrat bo "močna"Bela Krajina padala v Veržeju.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2014 ob 18:13 realist gost

      Za odlično pripravljenost se lahko zahvalite trenerju Maribora Anteju Šimundži, ker v Veržej pošilja odlično pripravljene Mariborske igralce.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.04.2014 ob 19:30 aaa gost

      @muraš Spet prvi gol mure iz penala, sramotno sojenje v korist mure v tej ligi!! Mura oz. sprdačina od kluba imela verjetno že več penalov letos, kot vse ekipe lige skupaj!! Sramota MNZ ms, kacjan sramota, Mura katastrofa in žalost!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.04.2014 ob 20:05 znalac gost

      Bela krajina je tretjeligaška ekipa, zato pa je pokasirala sedem komadov od drugoligaša. Samo trije Mariborčani, ostali pa igralci z osvojeno tretjo ligo vzhod lani. Tudi domači dečki so odlično pripravljeni in dobri igralci, saj drugače v drugi ligi ne gre.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.04.2014 ob 14:40 navijaška gost

      Kaj menite si Duh Matej v soboto ni zaslužil polčasa saj vemo da je fant enako dober kod Matejč. Mislim da je GABOR pozabil na to varijanto!! Mogoče bi nam lahko povedal sam trener Veržeja (prosim).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.