https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Beltinci remizirali z Dravinjo

Športni park Beltinci, 14.4.2014  

V Športnem parku Beltinci je v nedeljo bila odigrana tekma 3. SNL Vzhod med Avto Škafar Beltinci in Dravinjo Kostroj. Tekmeci so se na koncu tekme razšli z neodločenim izidom, kateri je bil dosežen že v prvem polčasu.

Beltinci: Dravinja 1:1

Strelci: 0:1 Čander 6., 1:1 Maroša 14.

Gledalci: 400

Postave:

Avto Škafar Beltinci: Vöröš, Tkalec (Krauthaker 88.), Zlatar, Smej, Kerec, Pavel, Sreš D., Horvat, Smodiš (Hartman 82.), Sreš L., Maroša

Dravinja Kostroj: Klevže, Kotnik, Borenović, Čerenak, Hren, Gosak, Čander, Klokočovnik, Čakš, Vezjak (Ribič 70.), Alenc

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2014 ob 15:00 nej žuti merk gost

      Ka Beltinčani zaj smo zadnjikrat gledali kakšnoga štajerskoga in tou dobroga fuzbala. Ker nej bil na tekmi mu lajko žal pa mogli smo fasovati najmanje 5 komada srečom smo v goli mejli čudež.... Drugo sezono pa boudu samo prekmurski klubi z puno DERBIJA IN MALO DOBROGA NOGOMETA...Za napredovanje se pa boumo pod nosom zbrijsali za par lejt dok se nejde spremejnila liga ka sou štajerski pa drujgi klubi bokši tou pokazala Dravinja pa tuj Drava..Čej bomo htejli glejdati bokši fuzbal mo mogli žau prejk Murinega mousta....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2014 ob 17:13 Fakulteta gost

      Gutalj velki nakladač, pogledni si trenera v Rakičane ge so one pa ge ste vi.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2014 ob 18:39 XY gost

      Zadnje čase hodim gledat ekipo Rakičana...lejko povem , da tij mladi dečki špilajo in to res dobro špilajo...mislim , ka trenutno se najbokši fuzbal v Rakičani špila...Vsaka jim čast..Treneri, igralcom..in tudi opažam , ka se glih preveč" ne mečejo vo" kak eni drugi klubi in igralci! Ka nemo gučo o igrišče..pravi tepih! In sama skromnost v klubi in okrog kluba, kaže pravo pot drugim klubom npr. puno več opevani Muri! Rakičanci samo tak dale.........Se vidimo na naslednji tekmi

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.04.2014 ob 18:42 resnica gost

      Točno tak, pomurski tretjeligaši so po kvaliteti daleč daleč zadaj z ostalimi tretjeligaši in ni kvalitete, da bi kdo prišel do druge lige in kje še potem dobit igrace po kvaliteti za drugo ligo. Derbiji bodo res, ampak kvaliteta bo padala iz leta v leta, dokler spet nebo liga takšna kot je sedaj.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.04.2014 ob 20:39 gost resnica 1 gost

      Gost resnica prav imas. Z nogometom smo dalec zadaj za ostalimi klubi v slovenji. Gutalj pa rejsan naj neha nakladati, ker iz vseh te mladih igralcov ka pri njemi trenejrajo v beltincih nede niaj kvalitetnoga. Premalo strokovno in premalo po stvilu treningov trenenraj.o. rakican pa ne spila dobro zatou ka m taksnoga trenejra , ampa m sreco p s liga je slaba. Zdaj se tudi vijdi ka na gorickon nemre biti nogometa. Grad pa je vnicil graski zuan. Javn ga pijtan ge jemlje pejnez za trenera z varaazd ina.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.04.2014 ob 20:40 vicmajster gost

      Mislen ka se vsi mij moremo zavedati finančnoga stanja v našij klubaj... predstavlajte si ka špilate trenutno 2. ligo kak je včasik mura pa ka mate 200 - 300 gledalcof na tekmi, voziti se pa morete v koper pa na recimo v kranj. Nej pozabiti ka so tou velki stroški, zatou ges podperan preoblikovanje lig, ka do naši klubi ležej dihali

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2014 ob 8:17 realen gost

      mogla bi ostate ta liga! kere klub pa nema pejnez naj ne špila v tretjoj lige.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.04.2014 ob 12:15 mourinho gost

      UREDNIŠTVU: Zakaj je onemogočeno komentiranje pod članek POM NOGOMET: Veržej, Odranci, Rakičan slavili ... , pri vseh ostalih člankih pa je komentiranje dovoljeno. V imenu vseh komentarja željnih obiskovalcev na vašem portalu prosim za odgovor.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.04.2014 ob 14:35 nekdo gost

      @mourinho: tega ne boš nikoli zvedo ker tou delajo kak veter fuda. Isto tak ne boš nikjer najšo pravila po katerih se komentarji brišejo, onemogočajo ipd. Primer - http://www.rtvslo.si/strani/moj-splet/669#pravila. Zatou pa je tou en wanabe medij.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.04.2014 ob 10:12 pa je tako gost

      VICMAJSTER 200-300 gledalcev in prodaja pijač po mojem izračunu kriješ vse stroške in verjetno prevoz naslednje tekme.. Za vse drugo pa moraš imeti dovolj dobrega sponzorja-e in če znaš dobro poslovati se ti kar dobro izzide.Verjetno vodilni ljudje kluba (Veržej) delajo zastonj ali skoraj zastonj..Moje mišlenje če bi tako počeli v Muri bi mi in vi še danes gledali Muro v 1 ligi...KAJ PRAVIŠ VICMAJSTER ???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.04.2014 ob 19:22 glegalec gost

      Veržej zmagal na gostovanju v Šmartnem z 1-3. Strelec dvakrat Hotič in D. Vinkovič. V soboto v Veržej prihaja spet Aluminij.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.04.2014 ob 14:20 mičo gost

      Če pogledate kako bodo daleč potovali tudi sedaj ki bodo 4 tretje lige recimo Dolenci, Primorci , Gorenci, itd. tam ni tako kod v Prekmurju ki ima vsaka vas klub in tukaj tretjeligaši lahko gredo na tekmo iz kraja v kraj z biciklom pa jamrajo za denar.. Kaj mislite!!!??? Takole vam povem, da še bo marsikomu žal za dosedanjo 3 ligo.Naveličali se boste Prekmurskih tekem. Ne boste videli verjetno, kar nekaj let kako igrajo drugje v Sloveniji . .Zraven nogometa se da narediti kaki lep izlet če potuješ malo po Sloveniji. Primer smo šli včeraj na tekmo v Šmartno in videli zelo dobro tekmo in zmago Veržeja, še prej smo si ogledali v Mozirju saj veste kaj, in Logarsko dolino z zasneženimi vrhovi PREKRASNO....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.04.2014 ob 14:41 gost prekmurec gost

      Gost prleski mico. V smartnem so se najbrz smejali ko so videli, da ste se zaradi ene take brezvezne tekme peljali tako dalec . In to gledat mariborove rezervne igralce. Rajsi doma delaj nekaj kot p se delate neumne

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.04.2014 ob 17:40 m gost

      Prekmurc ti samo delaj in še enkrat delaj da prideš # če # v penzijo kod mi. Zdaj pa vemo kaj je v živlenju uživati, ti boš pa spoznal kaj je to, ko bo prepozno . Zapomni si življenje je samo ENO.. Pa kaj se tiče Mariborskih reprezentantov ti igrajo za klub ki ga mamo radi v prekmurju jih trenutno ne najudeš. je pa res, da imajo dovolj svojih domačih igralcev. Po navadi igrata 2 ali največ trije iz Maribora..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.