https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Domačinka Urška Šantl dvojna zmagovalka Blaguškega teka

28.04.2014 ob 8:15  

S sobotnim 12. Blaguškim tekom se je pričela serija tekov za pomurski pokal.


Športno društvo Videm je pripravilo 12. Blaguški tek na katerem je nastopilo 189 tekačic in tekačev, nekaj tudi iz sosednje Avstrije in Madžarske. Najprej so se pomerili najmlajši tekači, ki so tekli na razdaljah od 300 do 2000 metrov. V posameznih kategorijah so slavili: Nikita Herzog, Maj Gibičar, Eva Tompa, Ješe Salnajs, Maj in Zala Janža, Nika Hanželj, Marko Miličevič, Iztok Horvat, Sanela Sukič, Bor Patrik Burjan in Neli Režonja.

Za Pomurski pokal se je potegovalo kar 92 tekmovalcev. Na 9 kilometrov dolgi progi je pri moških slavil Danilo Magdič (AK Ormož), za njim je zaostal Branko Kmetič (AD Štajerska Maribor), tretje mesto pa je pripadalo Tomažu Repu (AK Ormož). Ženske so tekle na 6 kilometrov dolgi progi, slavila je domačinka iz Bolehnečicev Urška Šantl (AK Panvita), za njo je zaostala Maja Mencigar (AK Panvita), tretje mesto pa je osvojila Božica Selinšek (TAO). Urška Šantl je zmagala tudi na občinske teku na 3 kilometre, zmagovalec istega teka v moški konkurenci pa je postal Tadej Pajtler.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.