https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Občinski praznik Občine Črenšovci v znamenju gasilcev in anasambla Donačka

Srednja Bistrica, 11.05.2014 ob 12:00  

Občina Črenšovci je ta vikend praznovala svoj 5. občinski praznik. Ob tej priložnosti so, kot so zapisali, na stežaj odprli okna in vrata tako občanom, kakor tudi širše.


Osrednje dogajanje je potekalo v soboto, ko so pripravili pohod in razstavo starodobnih vozil ter opreme. Pripravili so panoramsko vožnjo s starodobnimi vozili. Na stojnicah pa so se predstavili društva, ki delujejo v Občini Črenšovci.

Osrednja prireditev ob 5. Občinskem prazniku Občine Črenšovci je potekala včeraj pri vaško-gasilskem domu na Srednji Bistrici, kjer so podelili občinska priznanja in nagrade Občine Črenšovci. Letošnji prejemniki občinskih nagrad so bili PGD Srednja Bistrica ob 90-letnici delovanja, NK Črenšovci, ki praznuje 40-letnico delovanja in Župnijska Karitas za 20 let uspešnega delovanja.

Po osrednji prireditvi pa je sledila zabava z ansamblom Donačka.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2014 ob 10:54 barek gost

      pA DOBRO JE BILOU !!!!!!!! PRECEJ SE JE TUDI SPILO ! ? PA ŠE DOSTI VSEGA SE JE DOGAJALO , KA JE NEJ POTREJBNO , VSEM ZNATI .......

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.