https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Visoko noseča Anika Horvat v Radgoni izvedla popoln koncert

Gornja Radgona, 26.05.2014 ob 10:00  

Festival Pesmi in ljubezni se je zaključil v nedeljo  z veličastnim koncertom Anike Horvat, ki je kljub visoki nosečnosti in njenem osebnem rojstnem dnevu izvedla koncert zapisan z velikimi črkami.

 

Ob zaključku Festivala Pesmi in ljubezni se je v nedeljo pričel koncert Pihalnega orkestra seniorjev Premogovnika Velenje. Po nastopu velenjskih glasbenikov je nastopil še KD Pihalni orkester Gornje Radgone. Vrhunec napetosti pa je bil dosežen ob 18. uri zvečer, ko je v sodelovanju z Big Bandom GŠGR & Radgonskih goric nastopila še znana primorska pevka Anika Horvat. V prijetni izvedbi Big Banda so glasbeniki v prvem delu igrali znane jazzovske pesmi Južne Amerike. Po odigranih pesmih in uvodnem pozdravu župana Antona Kampuša je nastopila Anika Horvat z značilnim prodornim glasom z izborom zimzelenih pesmi iz Slovenije.

Obiskovalci so Anikino petje spremljali z bučnim aplavzom. Ne smemo pa prezreti dejstva, da je to bil Anikin zadnji koncert v letošnjem letu, kajti trenutno je že v visoki nosečnosti, kar pa se pri petju in aktivnosti ni poznalo. Da bi pa Anika poslušalce in obiskovalce še nekoliko bolj spodbudila k sodelovanju pri petju znanih pesmi, se je sprehodila tudi med njimi. Obiskovalce je navdušila s pesmijo in plesom z otroci pred odrom. Vrhunec nastopa je bil dosežen z njeno avtorsko pesmijo, poznano po vsej državi, imenovano "Lahko noč Piran".  

Festival Pesmi in ljubezni se je zaključil s pesmijo Big banda ob prijetnem vzdušju glasbe in pijače ter podelitvijo cvetja in želje po ponovnem snidenju v Gornji Radgoni, ki jih je podelil ravnatelj GŠGR, Tomaž Polak.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2014 ob 10:46 mačo gost

      ANIKA super je bilo .. Sedaj si tudi NAJBOLJ SEKSI !

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.05.2014 ob 15:26 ges gost

      @mačo, super je bilo??? Sramota kak malo ljudi je bilo!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.