https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Rok Bagoroš ponovno navduševal množico sredi Murske Sobote

Murska Sobota, 22.06.2014 ob 10:30  

Po nadušenju, ki ga je na festivalu Soboški dnevi požel lani, so organizatorji tudi na letošnji festival povabili pomurskega svetovno znanega stunt riderja Roka Bagoroša.


Tudi tokrat je Radenčan množico zbranih na murskosoboških ulicah navdušil s svojimi kaskaderskimi vragolijami, pri izvajanju veščin na pomurskem asfaltu pa so se mu tokrat pridružili znani slovenski športniki (Dejan Zavec, Klemen Gerčar, Tim Gajser,  Robert Kranjec, Jurij Tepeš, Eva Logar, Maj Vtič)  in stunt voznik skuterja Jože Počič. Dogajanje  je s povezovanjem začinil igralec Vid Valič.

Ob vrhunskem Rokovem showu, polnem adrenalina, so se tudi obiskovalci lahko preizkusili na testnem poligonu s KTM-ovimi motocikli, in se kot sovozniki zapeljali z atraktivnim športnim avtom KTM X-Bow, ki ga je šofiral GT4 avstrijski prvak Fabian Lauda.

Dogajanje »RokON! Showa« se je pričelo že ob 15. uri v Radencih, od koder se je svetovna zvezda kaskaderskih voženj z motorji pripeljala v spremstvu motoristov. Publiki se je nato s svojimi spektakularnimi vožnjami predstavil kar dvakrat, in sicer ob 16. in 18. uri.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2014 ob 18:45 Stewen gost

      KDO BI- BO ODGOVARJAL? Kot beremo in vidimo na fografijah, je Bagaroš spet navdušil Sobočane in okoličani s svojimi vragolijami na motorju. Sam si predstave nisem šel ogledat, ker sem slutil, da se bo kaskader - podobno kot lani - tudi tokrat igral s svojim in življenjem drugih. Že res, da je bila ponekod varovalna ograja, ampak ta ne bi preprečila nesreče, če bi se zaletel vanjo. Nudi na notranji ograji je bilo videti ljudi, kar pa je še huje: neodgovornost ljudi samih za svoje življenje. Dobro se spominjam tudi lanskih posnetov, ko so na notranji strani ograje ležali otroci, na katere so sicer "pazili skrbni vzojitelji. Ne, brž sem moral s pogledom drugam, saj so po meni šli mravljinci. Če boste "klikali" na zgornje fotografije, bodite pozorni na prizore, kjer je bila potrebna ke stotinja sekundein lahko bi se končalo drugače. Menim,da take vragolije, kjer je resnično ogroženo življenje ljud,i ne sdijo na soboške ulice. Upam, da bodo pristojni organi (policija, upravljanlec ceste...) zadevo raziskali (to je zdaj moj predlog - prijava), saj je življenje eno samo in hudo narobe bi bilo, ker ga nekateri izpostavljajo na mestih, kjer je "organizirano" ogroženo. Seveda pa nimam nič proti Bagarošu: naj se igra na mestih, kjer so ljudje daleč proč, na primer stadion s tribunami. - Še drugi bralci Pomurca se oglasite!

      1 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2014 ob 19:58 gost

      Ka ti nakladas cudak eden, ti samo doma sejdi pa pazi ka ne spadnes ;)

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2014 ob 20:08 Jožek gost

      Stewen mogouče de ti ležej pri srce, če ti poven ka so nej vsi tak lejve kak ti... ne sodi drugeh po sebe... tij si butalec un je pa profesionalec! BISTVENA RAZLIKA!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2014 ob 21:20 Stewen gost

      SCHUCHMACHER -Hvala Gosto za opazko, da sem čudak. Bolj b zadel, ko bi zapisal "previdnež i v določenh položajih tudi "levi"....Schuchmacher pa je bil profesionalec kot Bagaroš in vsi vemo, kaj se mu je zgodilo na na cestnih dirkah, amapak na s nežni strmini. Še pišite!

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2014 ob 23:58 drek na palci gost

      vsi ste dreki

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2014 ob 16:42 kmetsa gost

      Stewen-tak je to če si pička,pri motošporti nucaš jajca ,telko o ton

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2014 ob 10:27 Stewen gost

      SCHUCHMACHER BAGAROŠ - Nič me ne moti, ker so me nekateri komentatorji okrcali negativno, na primer zgoraj podpisani Kmetsa. Sem pa zaskrbljen zaradi "vzgojiteljev" (kaže jih mnogo fotografij), ki so na nevarno (in nna ne varno) "prizorišče" pripeljali svoje otročičke in/ali dovolili, da so se "znašli" pred ubijalskim (povh še sfiziranim) motornim kolesom. Saj ne, da bi sešel "pametnjakoviča", me pa skrbi, da me v tej zadevi ni nihče podprl. Moja nesramna izjava; Rajši sem (po izjavi Kmetsa) pička = živ, kot "nepička" = mrtev ali poškodovan.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2014 ob 13:32 gost gost

      Stewen za tebe vala rajši 100 lejt ovca kak 1 den tiger, ja saj ka de pa tiger ovači jo :) Da prečitan večino teh komentarof okoli soboških dnevof se človek lejko samo zamisli in si pravi mater smo smotani narod, te nas pa lejko vodijo kak ovce :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.