https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM NOGOMET: NK Grad z novim trenerjem cilja na sredino lestvice

Grad, 14.8.2014  

Naslednji vikend bodo odigrane prve tekme v novonastali tretji ligi. Zato vam bomo v  prihajajočih dneh  predstavili v kakšnih situacijah se nahajajo  ekipe, ki bodo zaigrale v 3. SNL - vzhod. Začenjamo z goričko ekipo NK Grad.

Nogometaši NK Grada so z pripravami na novo sezono 2014/15 pričeli v prvem tednu meseca julija pod vodstvom novega trenerja Franca Krančiča. V klubu pa je ostal tudi dosedanji trener Evgen Sapač.

Priprave potekajo po programu pretežno na domačem igrišču Pod Gradom. Ekipa je odigrala tudi nekaj prijateljskih tekem, na turnirju v Serdici z Serdico in mladinci Maribora, z ekipo Hodoša in Pesnice ter na turnirju v Puconcih z domačo Kemo in Veržejem.

Klub so med premorom zapustili Marko Nešič, Danilo Šiško, Karlo Balent, Damir Recek in Damir Flisar. Nova imena v članski ekipi pa so Nikola Tompa, ki je prestopil iz NK Odranci, Aljaž Sagadin, ki je nazadnje igral pri ekipi NK Sveti Jurij v Slovenskih Goricah, Nikolas Buček Huber se je v klub vrnil iz NK Goričanke, iz Avstrije sta se vrnila nekdanja mladinca Stiven Žlebič in Mitja Kolomanko, članski ekipi pa sta se pridružila še mladinca Nejc Huber in Davor Mencigar. Veseli so vrnitve Dejana Belne po polletnem premoru zaradi zdravstvenih razlogov.

Ekipa je homogena, treningi so obiskani po pričakovanjih, rezultati dela pa bodo vidni po nekaj odigranih kolih v prvenstvu, so povedali v vodstvu in dodali, da si želijo uvrstitve tam okrog sredine prvenstvene lestvice.

Kot verjetno v marsikaterem klubu v regiji tako se tudi pri tem klubu čutijo posledice splošne finančne krize, upajo pa, da jim bo sistem tekmovanja štirih tretjih lig nekoliko zmanjšal stroške. Poleg tega pa pričakujejo tudi nekoliko večjo obiskanost domačih tekem, kar bi bila tudi večja spodbuda za igralce, po drugi strani pa bi v klub prineslo tudi nekaj več denarja.

V vodstvu kluba si kljub krizi prizadevajo, da so obveznosti do igralcev in drugih poravnane v dogovorjenih rokih, poleg tega pa želijo dokončati namestitev vseh 140 sedežev na tribuni in zaščitne ograje do začetka prvenstva, da bi se obiskovalci tekem počutili še bolje.

FOTO: Facebook

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2014 ob 13:44 Marjan gost

      Ne mi je sicer jasno ka de Sapač v klubi. Kelko znam Krančič ma licenco... Spremembe in prijateljske tekme pri ostalih tretjeligaših... http://nsmura-forum.si/viewtopic.php?f=11&t=10

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2014 ob 13:53 gost

      Mislin, ka je nk Grad najbole primeren klub za obisk davčne inšpekcije.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2014 ob 14:37 GORIČKI gost

      JA,PA ŠE MALO GOR K ŽUPANI NAJ POGLEDNEJO,PA NA OBČINO.KELKO PEJNEZ SO SPUCALI NA RAČUN "FUSBALA",.......BANDA JEDNA.ŠE MALO,PA DO VSI LETELI.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2014 ob 16:29 gost

      Protikorupcijska komisija, davčna uprava, računsko sodišče, policija,..Spite?? ? .,.. Vsi trenerji in igralci dobivajo na roke denar. Ta denar pa prihaja z občine.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.08.2014 ob 17:22 haha gost

      Pa eni ste ne resni. Mislite ka je to samo pri Gradi tak? Tricetrt klubov tak posluje. Če se inšpekcije spusti v to, leko dobesedno MNZ razpustijo ker ne bi več klubov bilo:)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.08.2014 ob 17:29 gfdas gost

      dobro grad je najbole smešen klub pod okriljon MNZ samo dosta lapajo tej v odbori z županon na čeli pa pojma o fuzbali nemajo

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.08.2014 ob 17:33 goricko.com gost

      brez zamere ali kak sakši pravi goričanec navijan za TROMEJNIK, gradi pa želin uspešno sezono med prvih 6

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.08.2014 ob 17:47 gost

      Meni je nej jasno. Se pravi, če delajo podjetja na ta način, potem je kaznivo. Če pa delajo to nogometni klubi v navezi z občinami, potem pa ni kaznivo. Se pravi, če hočemo imeti denar in od tega nič dati državi, potem moramo delovati v nogometnih klubih, ker tam ni kaznivo takšen način.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.08.2014 ob 17:50 bivši igralec gost

      Edijne klub v keron san vse daubo plačano, ka mi je župan obečo, tau san daubo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.08.2014 ob 17:54 snl gost

      ja denar na roko dobivajo največ pa trenerji ki tako delajo na čarno pa tudi sodnikam je potrebno dati denar na roko kje so tu inšpekcije kot je gost pred menoj omeno če hočeš meti denar in od tega nič dati državi, potem moramo delovati v nogometnih klubih, ker tam ni kaznivo takšen način.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.08.2014 ob 18:32 človek gost

      Vsaki odgovarja za svoje delo LEPOPROSIM....Nimate radi nogometa potem niste na pravi strani, Mimogrede Tromejnik bo najmočnejši v pomurski ligi..Ne Mura ne Nafta Še manje Beltincij..

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.08.2014 ob 21:38 izzy gost

      Ma nemoj, ka ti senjaš s ten tromejnikon.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.08.2014 ob 23:04 gost

      Menej zanima keri trener in igralec sta pri Gradi največ zaslujžila na čarno? Krančič kak igralec in zdaj kak trener. Po moje, če ne bi daubo kak igralec, te zdaj ne bi šaul kak trener! Kelko trenerov pa še pred njim si je nakopalo pejneze na čarno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.08.2014 ob 6:33 fad gost

      ijzi vej se pa tij za tromejnik ne grijzi :))))))

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      15.08.2014 ob 7:32 gorički gost

      Tromejnik in Grad je praktično isto pakovanje. Pri Gradi župan "vodi" ekipo s terase svoje kuče. Pri Kuzmi pa kak pomočnik trenerja. Haha to so dobesedno tekme med župani ne med klubi :P Ka se pa Grada tiče jim pa resam moram priznati, da so verjetno eden redkih klubov, ki ne ostanejo igralcom nič dužni. Na čarno pa izplačujejo itak vsi. LP, Pravi Goričanec, ki ga boli k*rac za Tromejnik in Grad

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      15.08.2014 ob 13:28 gost

      pa ka ste vsi pametni s tejmi izplačili ... prvo kak prvo ... sodniki so dolžni pri davčni napovedi podati vse podatke kelko so zaslužili - primer: sodnik keri je sodil 10 tekem po recimo tarifi 150 evrov ... ma dodatnoga prihodka 1500 eur ... in če ne poda prave vrednosti dohodkov si davčna pridobi sama podatke od nzs oziroma sodniške organizacije ... v glavnem sodnik nemre prikriti niti enga evra, ker je vse zavedeno ... ge je sodil pa kelko tekem je sodil ... tak ka nej na pamet, ka nešče na roko dobijvle ... eni klubi edijno na lice mesta plačajo na "roko" - to je na izpostavljeni račun, takoj po tekmi ... in pač ne nakazujejo naknadno na trr ... telko o ton ... ;) ka se pa igralcov tiče ... pa večina igralcov dobij rejsan na roko pejneze ... ampak vse tou spet klubi prikažejo kot recimo potne stroške in tako naprej ... se pravi stroški keri nejso obdavčeni ... torej - so nej nič kontra zakone naredili ... se pravi plačajo igralcu potne stroške ka se vozi na treninge in na tekme ... zaj pa če je tou 100 eur ... ali 500 eur ... presodite sami ... pač što ma pejneze, je đomba ... ;) :)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      15.08.2014 ob 15:50 gost

      Če igralec dobi plačo (stroške ) mora plačati od tega davek; vam v vednost..

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      15.08.2014 ob 16:30 gost

      povračilo stroškov za prevoz na delo je neobdavčen prihodek ... pa ne boj pameten ... pogledne plačilno vseved ... :)

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      15.08.2014 ob 18:40 gost

      mislim ka je nišče nej omenjo ka dobijo sodniki na roko pejneze.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      17.08.2014 ob 11:07 gost

      snl je omejno ... :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.