https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Prijavite se na STARTUP vikend podjetništva z družbenim učinkom

17.10.2014 ob 8:00  

STARTUP vikend je podjetniški dogodek z družbenim učinkom, ki bo potekal od petka do nedelje, natančneje od 24. do 26. oktobra 2014. Udeležba je popolnoma brezplačna.

Startup vikend je namenjen vsem, ki že imate jasno in razdelano podjetniško idejo, a potrebujete še nekaj znanja, motivacije in strokovnega mnenja, kot tudi tistim, ki imate vizijo oziroma okvirno idejo, ki jo želite še bolj razdelati. Ob povezovanju in delu ter učenju v podjetniških skupinah boste pridobivali sveža podjetniška znanja in veščine, s pomočjo mentorjev pa boste tekom celotnega vikenda oblikovali tudi svoje socialno podjetniške ideje.
In kaj lahko pričakujete?   

V petek boste najprej predstavili svoje ideje oziroma vizije in sestavili ekipe. Če konkretne ideje še nimate, a resno razmišljate o podjetniški poti, se boste lahko priključili ekipam z najbolj sorodnimi idejami, mišljenji. Seznanili se boste z osnovnimi orodji, ki se uporabljajo za oblikovanje podjetniških idej, in si postavili cilje, ki jih boste uresničili do nedelje popoldne.

V soboto se ekipam pridružijo mentorji, ki vam bodo ves čas svetovali pri ključnih vprašanjih in pomislekih ter spremljali razvoj vaše ideje.  

Delo boste nadaljevali do nedelje popoldne, ko bo potekal zaključni dogodek. Strokovna komisija bo po predstavitvi vseh idej izbrala dva zmagovalca oziroma dve zmagovalni ekipi, ki si bosta zaslužili neposredno mesto v Ferflovi šoli podjetništva z družbenim učinkom. Ob celotnem dogajanju bo vse tri dni potekal tudi spremljevalni Ferflov izobraževalni program, kjer boste dobili raznolika znanja s področja podjetništva ter številne koristne nasvete. Ferflova ekipa bo poskrbela tudi za hrano in pijačo, da bodo vaše ideje celoten vikend še bolj zažigale.

Rezervirajte si torej 24., 25. in 26. oktober 2014 in se prijavite na STARTUP vikend. Prijavite se lahko TUKAJ. Celoten program STARTUP vikenda najdete spodaj v priponki.

Kaj pa ekipe, ki ne bodo zmagale na startup vikendu?  

Brez skrbi za ostale ekipe, ki bi se prav tako rade udeležile Ferflove Šole podjetništva z družbenim učinkom. Svoje ideje bodo udeleženci vikenda še vedno lahko prijavili na Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom, ki se zaključuje 2. novembra 2014. Že tekom vikenda boste namreč ob pomoči strokovnih mentorjev lahko izpolnili prijavnico na Natečaj.

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.