https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev kavarne, Galerije in Konjeniškega centra Dvorca Rakičan

30.05.2015 ob 15:50  

Včeraj so v prijetnem ambientu novo urejene terase kavarne Dvorec Rakičan s pogledom na grajske konje in rakičanski park odprli galerijo, kjer je na ogled razstava CINIS CINEREUM akademske slikarke Natalije Šeruge in razstava del udeležencev Slikarske šole Natalije Šeruga. Z delovanjem je pričel tudi Konjeniški center Dvorec Rakičan, ki si bo prizadeval ohranjati prijazno okolje za konje in njihove ljubitelje.

Mesta občina Murska Sobota in Krajevna skupnost Rakičan pa sta z novimi igrali popestrili grajski park tudi za najmlajše. Na dogodku sta prisotne zabavala predstavnika Slovenije na letošnji pesmi Evrovizije – duo MARAAYA ter ansambel HORIZONT ter tolkalna skupina Glasbene šole Beltinci BEAT CHASERS.

Danes, v soboto, 30.5.2015 se bo po 20.uri zabava nadaljevala s skupino Zlata žila.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2015 ob 16:58 domaćin gost

      Slika 30 in 40 , to so mašini , za seme jemati !! Tole nebo dolgo zdržalo !!!???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.05.2015 ob 21:09 hit gost

      Hitro po Vratušo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.05.2015 ob 21:58 linlooo gost

      slika 40 kera nona je to?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.05.2015 ob 12:53 gost

      pa jebo vas ta zlata žila da vas jebo???!! pa ka rejsan nemrete ednouk negi enkrat nekoga poštenoga zvate,keromi se pravi muzika in nej tej klump hemeroidašov.pa niti posluha tej cigo nema ovi tak sploj nevejo praf špilate,pa glas je tuj katastrofa! skratka neverjetni ste že stejmi hemeroidašame!!! da so nej plamen pa tej k**** te vidiš še večje k**** hemeroidaše,mrš sramoto delate pravi muziki

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2015 ob 13:33 gost eden gost

      Pa ka ščejo s toga rakičanskoga grada napraviti, te pa tak nika nega s toga, samo se dosta guči. Glavno, ka z velkin pompom pa velkimi pejnezami delajo razne otvoritve pa promocije. Tak de vse zamrlo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.05.2015 ob 19:50 zadovoljen gost

      Čestitam vsem v Dvorcu Rakičan, še posebej Robertu Celecu. Vi, ki ste "ovi", pa nemrete iz svoje kože. Pojejte se od zavisti in se še naprej zaletavajte sami v sebe. Pa ka zdaj tu neje dobro, razen tou, ka vam je ta Celec v nousi? Zdaj boste 4 leta samo šinfali vse povprek, ka mislite, ka se te vrnete v svoje "cesarske dvore". Narod ni tak nouri, kok mislite vi.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.06.2015 ob 7:12 rakičanec gost

      Samo velka politična elita!ritolizniki od ritoliznika.Ta dva našiva rakičanca pa smej od smeja.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.04.2016 ob 18:19 pussi gost

      Mene je pa edino zmotilo to ,da je zunaj bilo premalo miz in stolov za sedeti glede na to ,da je bila živa glazba.Drugače bi pa pohvalila , ker so otroška igrala solidno urejena in lokal prav tako .Je zelo prijetno posedati tam zunaj daleč od mestnega vrveža. Glede ta glavnih mi je pa pač vseeno, ker je bolj pomembno to ,da ostalo vse štima. Faušija pa je itak nacionalni šport.Pohvale vsem .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.