https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nafta v Lendavi premagala Slaven Belupo

Lendava, 13.2.2011  

V pripravljalni tekmi na novo sezono so Naftaši v Lendavi premagali hrvaškega prvoligaša z rezultatom 2:0. Danes ob 14.30 uri  še z Odranci.

Nafta : Slaven Belupo 2:0 (1:0)

Strelca: 1:0 (Ibraimi, 8.), 2:0 (Prašnikar, 20.)

Nafta: Jozič, Matjašec, Lazič, Balažic, Caban, Lesjak, Vaš, Tomažič-Šeruga, Prašnikar, Ibraimi, Vinko

Klop: Ajlec, Korošec, Levačič, Jovanovič, Komljenovič, Oluić, Idrizi, Pavel, Maruško, Raduha

V prvi resnejši preizkušnji je Nafta potrdila dobre predstave s prejšnjih prijateljskih tekem. Tokrat je z 2:0 premagala devetourščeno ekipo hrvaške lige Slaven Belupo. Lendavčani so zadetka dosegli že kmalu po začetku tekme, uspešna sta bila novinca Agim Ibraimi v 9. minuti ter Luka Prašnikar v 20. minuti. V nadaljevanju je bilo sicer še nekaj priložnosti na obeh straneh, a igralci obeh moštev niso bili zbrani v zaključkih.

Bo David Tomažič - Šeruga deseta okrepitev Nafte?

Trener Damir Rob je imel na včerajšnji tekmi tudi enega novinca. Na preizkušnji je namreč nekdanji nogometaš Maribora in Rudarja David Tomažič - Šeruga, ki je nazadnje igral v tretji grški ligi za moštvo Patras. 25-letni igralec sredine terena je bil pred leti velik up Mariborčanov, ki je recimo v sezoni 2006/07 igral v vijoličastem dresu 33 tekem in dosegel pet zadetkov, v naslednjih dveh sezona pa je dobil nato priložnost še samo na 42 tekmah. Lansko sezono je bil posojen v velenjski Rudar, za katerega je odigral 28 tekem ter dosegel dva zadetka.

David Tomažič - Šeruga (v sredini)

Danes proti Odrancem

Nafta bo že danes odigrala naslednjo prijateljsko tekmo. Ob 14.30 uri bodo v Lendavi gostili jesenske prvake 3. lige - vzhod Odrance. Generalka Lendavčanov, ki za dva tedna pričnejo s tekmami v prvi ligi, pa bo prihodnjo soboto proti Muri 05 v murskosoboški Fazaneriji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.