https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Srebro Petra Kauzerja se lesketa z Rotojevim znanjem

11.08.2016 ob 10:00  

Podjetje Roto izdelalo kajak Petra Kauzerja, ki je osvojil srebrno kolajno na poletnih olimpijskih igrah v Braziliji.

Slovenija je v Braziliji slavila novega športnega junaka, saj je Peter Kauzer v kajaku osvojil srebrno kolajno. Pri tem mu je tudi pomagalo podjetje Roto, ki je posebej za njega izdelalo kajak z njegovim podpisom.  V podjetju Roto se pridružujejo ostalim čestitkam in so ponosni, da so tudi sami del uspešne zgodbe.

Foto Roto

ROTO črno-rumeni kajak s Petrovim podpisom je opremljen s profesionalno opremo, zaradi trpežnega polietlena primeren za tudi rekreativno uporabo, hkrati pa s svojimi vrhunskimi lastnostmi in tekmovalno linijo zagotavlja edinstveno izkušnjo vsakemu kajakašu.

V prostem času ga bo uporabljal tudi naš šampion, ki mu ob tej priložnosti izrekamo iskrene čestitke in se že veselijo septembrskega druženja z njim, ko bo z vsemi kajakaškimi navdušenci delil izkušnje iz zmagovitega kajaka.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2016 ob 16:59 gost

      Pomurec zopet laže in potvarja podatke. Peter Kauzer uporablja profenionalni kajak, ki stane več tisoč Evrov. Podjetju Roto je samo posodil ime (in seveda pokasiral), da so izdelali kajak, ki je podoben Kauzerjevemu. Neimenovani pisunček, ki piše bedarije po spletu, je verjetno dobil za kakšno pivo od Rotoja za poceni reklamo. Fuj!!!!!

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2016 ob 17:14 Pax gost

        Imaš prav. Zopet ne vejo kaj pišejo (ali pa mogočer res namerno zavajajo). Kauzer je osvojil medaljo v kajaku blagovanje znamke VAJDA.

        20 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2016 ob 20:17 oj-oj gost

      to ka roto dela so jogurtovi lončki nej pa kajaki

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2016 ob 21:58 gost

      pa "dudice" za dojenčeke

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2016 ob 22:16 čestitke gost

      Spet ista pesem. Spet slovenska faušija. Lansko leto je Bakovčar ob tem času veslal s kanujem od Kroga po Muri, Dravi in Donavi do Črnega morja. Kanu mu je podarilo podjetje ROTO!

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2016 ob 2:41 gost

        Zgrešil si temo! Poanta je v tem, da lažejo in se kitijo s tujim perjem, kar pa je v normalnih državah kaznivo. Dobro, da proizvajalec kanujev Vajda ne ve, da je po interpretaciji pisca tega članka, Kauzer osvojil medaljo s Rotojevim čolnom. Sigurno bi padla tožba.

        14 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2016 ob 8:08 gost

      Na FB strani VAJDA CANOES & KAYAKS pa proizvajalec VAJDA hvali Kauzerja.VAJDA sploh ve za razmerje ROTO - Kauzer in ta članek?

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.08.2016 ob 17:18 poldi gost

      Ka Pavljinek bi zdaj pa rad mel poulek svoj lonček ka bi kaj skasirl če glij nej bil kajak njihov ?Ali so požrešni še dobro ka ne bodo nič sebov nesli na of svejt .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.08.2016 ob 17:20 gost

      čestitke .......... Tij si rejsan podpornik Pavlinjeka .Ka pa motaš glede Donave ,Mure in Črnega morja .Tij si mislo verjetno nekaj drugega napijsati sigurno pa si fejst mijmo strejlo

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.