Evropsko središče Maribor edino s študijem socialne gerontologije

Uredništvo Pomurec | Murska Sobota, 09.02.2012 ob 14:37

ESM je samostojni visokošolski zavod, ki izvaja javno veljavne študijske programe, ki so zaposljivi in kvalitetni, poklici prihodnosti doma in v Evropi. Predavatelji so profesorji in strokovnjaki iz prakse. ESM je vključena v Alma Mater Europaea, ki jo je ustanovila Evropska akademija znanosti in umetnosti in ima razvito mrežo sodelovanja z tujimi univerzami ter Erasmus listino.


Evropsko središče Maribor izvaja nove, deficitarne, mednarodne, evropsko usmerjene dodiplomske in podiplomske programe. ESM ima akreditiranih 11 študijskih dodiplomskih in podiplomskih programov, ki se izvajajo v Ljubljani, Mariboru, Murski soboti in Ptuju.

Če želite pridobiti naziv dipl. fizioterapevt, dipl. medicinska sestra oz. dipl. zdravstvenik, dipl. socialni gerontolog, dipl. manager, magister poslovnih operacij in magister evropskih poslovnih študij, je pravi naslov visokošolski zavod Evropsko središče Maribor.

Izobražujte se za iskane poklice - gerontolog, fiziotepevt in medicinska sestra oz. zdravstvenik

Diplomiran socialni gerontolog je nov in izredno iskan poklic povsod po svetu. V Sloveniji študij izvaja le ESM. Veda se ukvarja z integracijo starejše populacije v družbo. Staranje prebivalstva je najaktualnejša tema sodobnega časa saj se bo delež starejše populacije v naslednjih 15 letih podvojil. ESM ima razvito sodelovanje in izmenjavo z univerzami v svetu in s tem tudi zagotovljeno zaposlovanje.

Poklic diplomiran fizioterapevt že vrsto let zelo iskan poklic v Sloveniji in Evropi. Gre pravzaprav za poklic prihodnosti, saj so potrebe po fizioterapevtih vedno večje. S pridobljenim teoretičnim znanjem in prakso v klinikah, bolnišnicah doma in v tujini ter zdraviliščih, v času študija, je velika možnost samozaposlitve, zaposlitve v zdraviliščih, bolnišnicah idr. Tudi poklic dipl. medicinska sestra oz. dipl. zdravstvenik spada med najbolj iskane poklice v Sloveniji kot tudi Evropi. Praksa se odvija v kliničnem okolju zato posebno pripravništvo ni potrebno.

Dipl. manager študijskega programa  UVPS je strokovnjak za obvladovanje družbenih procesov in tveganj, ki jih sprožajo nove tehnologije, globaliziran gospodarski razvoj in povečana kompleksnost upravljanja družb. Ima znanje iz ekonomije, prava, informatike, ki je potrebno za uspešno vodenja poslovnih procesov gospodarstvu in javnih službah. Poklic je široko zaposljiv.

Vabljeni na predstavitev vseh omenjenih študijskih v Murski Soboti na Lendavski ulici 9 in sicer v petek ob 11. uri in 16. uri, ter v soboto ob 11. uri za vse programe, ob 11.30 pa posebej za program Socialna gerontologija. Informativni dnevi bodo tudi v Mariboru in v Ljubljani.

Več informacij na www.esm.si, tel: 02 250 1999, Gosposka ul. 1, Maribor.

PR prispevek
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (3)  povečava +
  povečava +
  povečava +


  gost
  gost - ZORA

  ooo, moja šola :) Lajkam, všečkam :)

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  8
  Jutri

  4/17
  Petek

  7/19
  Sobota

  7/19
  Nedelja

  8/17
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sobotna zabava z Blue Planet v Spartacusu
  FOTO: Vroča zabava z Luno v Diamond clubu
  FOTO: Zlata žila skrbeli za noro zabavo v Oxygenu
  Barbara Šumak: Študij brez Erasmus izmenjave je kot jesti smetano brez češnje na vrhu
  Aha Mura: Nemškega podjetja Uniontrust še ni v pomoč

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 17.04.2014
  Petek, 18.04.2014