https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Hokejisti Lipovec po kazenskih strelih do velikega finala

Lipovci, 13.5.2012  

V Lipovcih so bile včeraj odigrane prve tekme finalnega turnirja Interlige, v kateri so si domači hokejisti priigrali nastop v velikem finalu, ki bo danes ob 14. uri.

V tekmi za mesta 5. do 7. je Triglav Predanovci visoko s 7:1 ugnal madžarski Olcote in se prav ta trenutek, tekma se je začela ob 10. uri, meri proti Moravskim Toplicam za končno peto mesto.

Zanimiva sta bila tudi polfinalna obračuna, kjer je madžarski Rosco z 2:1 premagal avstrijski Wiener Neudorf, v popoldanskem terminu pa je sledila še tekma med domačimi Lipovci in slovaško Račo. Ob polčasu je bil rezultat 1:2 za goste, do konca rednega dela igre pa so domači hokejisti uspeli izenačiti na 2:2 in priti do kazenskih strelov, kjer so nato slavili.

Tako so si priigrali nastop v velikem finalu, ki se bo pričel danes ob 14. uri, njihov nasprotnik pa bo Rosco.

Rezultati včeraj:

HK Triglav Predanovci (SLO) : Olcote HC (HUN) 7:1

HK Wiener Neudorf (AUT) : Rosco SE (HUN) 1:2

HK Lipovci (SLO) : KPH Raca (SVK) 2:2 - po kazenskih strelih 3:2

 

Razpored danes:

10.00 Tekma za 5. mesto: HK Triglav Predanovci (SLO) : HK Moravske Toplice (SLO)

12.00 Tekma za 3. mesto: HK Wiener Neudorf (AUT) : KPH Rača (SVK)

14.00 Finale - tekma za 1.mesto: HK Lipovci (SLO) : Rosco SE (HUN)

Po koncu finala bo sledila razglasitev rezultatov in podelitev nagrad.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.