https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: 33. Lampiončki znova privabili množico študentov

Maribor, 21.05.2013 ob 17:30  

Danes, 21. maja, se je v Mariboru odvijala že 33. tradicionalna zabava Lampiončki, ki predstavljajo največji projekt organizatorjev ŠOUM.

Kot vsako leto so se tudi letos odvijale t. i. Lampiončkove igre v študentskem kampusu, ki so sestavni del prireditve. Igre so raznolike: Ekologi, Poročni maraton, Reševanje čebule, Gasilec  Samo, Moker vlak, Žakl Cross, Odžejaj se, Adam in Eva, Šajtrga Relly, Vleka vrvi (rezervna igra).

Kot je že tradicija, so si študentje polepšali dan z druženjem ob žaru in z osvežilno pijačo ob lepem sončnem vremenu, v večernih urah pa sledi zabava z Mambo Kingsi, Adijem Smolarjem in skupino MI2, organizatorji pa obljubljajo tudi presenečenje.

 


Več fotografij v spodnji galeriji ...

Oglejte si tudi:

FOTO: 33. Lampiončki znova privabili množico študentov (večerni del)
   

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.05.2013 ob 7:47 ?! gost

      resno svasta..ka je studenton drugo nej nika pomembno samo to kak se napijejo pa zakadijo to je ze visek vsega. saj nisce nepravi nej zabave pa nej neven ka, ali to je pa cista katastrofa, in te se vsi veseli vseposedi objavlajo novice o nacejevalnici "lampijoncki" .. pa se ov na 14 sliki z baklo v ustaj na sliki, nej cudo ka slovenija tuj ceduze bole v p....! ;)

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.05.2013 ob 9:11 denis gost

      Heh, ge san biu tudi kak oni (še pred kratkon). Kda san končno san mislo ka de svejt moj! Še zašenki mi delo ne dajo. Zdaj si pa iščen v avstriji fizikal arbeit:) Večina teh ka pridejo z FF de tak pau života doma, ker nedo ščeli fizično delati. FF pa pedagoška štejplejo študente, kak na tekaučon traki!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.05.2013 ob 9:15 NIK gost

      Tisti v zelenih majcah majo do si 100% podkušali na faxi status:) Ten nej trbej opravičila:P AJA BTW DANES JE ČEZMEJNO ZAPOSLITVENI SEJEM, LAHKO TUDI VELIKA PRILOŽNOST ŽIVLJENJA!!! ME ZANIMLE KELKO ŠTUDENTOV PRIDE

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2013 ob 9:45 !? gost

      Prav je tak...vi samo uživajte zdaj kda lajko. Nažalost je takšna situacija, ka slede več nete mogle, če de tak dale. No, vupajmo ka de se tudi to spremenilo. Ovi so pač ljubosumni, ka so njin tej čase minile... Saj ge san tuj ljubosumen, samo to še ne pomeni ka van ne privoščen ;)

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2013 ob 11:41 zlatorog gost

      Škoda, da pred 24.lejtami nej bilo interneta ka bi lejko slike davali online. Bi se vsaj spoumno kak je bilo, ker zdaj se ne spomnin tak san biu zadeti. :)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.05.2013 ob 11:46 janja gost

      No jaz sem bila na lampijončkih. Potem pa sem se udeležila sejma dela. Tudi sam profesor nam je priporočal, da se s tem malo seznanimo. Moram povedati, da skoraj nobenega drugega študenta ni bilo. Svinjrija od včeraj pa na višku. Škoda, da niste teh slik pokazali. Me prav zanima kaj si avstrijci sedaj mislijo ko so to videli. Sedaj pa grem še na predavanja v okviru tega sejma.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.