https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Koncert v Radencih Jasmini v pomoč

Radenci, 31.03.2014 ob 9:00  

V Radencih je potekal dobrodelni koncert, kjer so zbirali prostovoljne prispevke za Jasmino, ki je obolela za rakom.


Ob kulinariki in izbranih glasbenih izvajalcih je v Radencih potekal koncert, na katerem so se zbirala sredstva Jasmini, ki je zbolela z rakom. Podrobnosti o njeni bolezni smo že objavili v članku. Na poziv k dobrodelnosti so se odzvali mnogi ljudje ter organizacije. Po poročanju članice Mladinskega društva Radenci, Sare Mijatovič, je neposredno na objavljen TRR prispelo precej sredstev, vendar so se odzvale tudi organizacije Finalnega turnirja Radenska Naturelle, PKL, na katerem so obiskovalci imeli možnost prostovoljnega darovanja.

 
Organiziran je bil tudi pohod po občini Radenci, pri katerem so vse štartnine bile namenjene Jasmini ter prav tako vsa sredstva iz vstopnin na nogometni tekmi med NK Slatino in NK Aqua Ižakovcih. Kot smo že poročali v članku, so umetniki podarili svoja dela za odkup in celotna vrednost bo predana Jasmini. Kot krona dobrodelnosti je bil pripravljen tudi koncert na igrišču za športno dvorano Radenci, na katerem so nastopili Djomla KS, Sezamova bobipalčka, Sanja Sovec & Zoltan Durič, Štajerski Fakini, The Cock tails in DJ KUC.

 
Obiskovalci so lahko prisluhnili tako ritmom polke kot uspešnicam RAP glasbe avtorskega izvajalca, do pop uspešnic. Zbiranje sredstev se je dogajalo prav tako na samem prizorišču, kjer so posamezniki ali društva darovali prispevke v za to pripravljeno škatlo. Prav zaradi vzporednega turnirja košarke so podelili zmagovalcem pokal na odru. Potekala pa je tudi licitacija za dres Gorana Dragiča, za katerega so iztržili 250 evrov. Za varnost na prireditvi je skrbel gasilski dom Kokoriči.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.