https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

POM NOGOMET: ND Lušt Beltinci naskakuje prvo mesto

20.8.2014  

Kot naslednjega v sklopu predstavitev tretjeligaških ekip predstavljamo Nogometno društvo Lušt Beltinci.

ND Lušt Beltinci je začel s pripravami 9. Julija 2014 in v tem času tudi odigral nekaj prijateljskih tekem (NK Podvinci, NK Maribor-B ekipa, turnir v Ljutomeru z NK Cvenom in NK Ljutomerom, Središče ob Dravi). Priprave potekajo doma v Beltincih. Klub se je sporazumno razšel s trenerjem Goranom Gutaljem, zamenjal ga je domačin Štefan Škaper, ki je pred tem treniral NK Čarda.

Pred začetkom sezone je prišlo do nekaterih sprememb v igralskem kadru. Klub sta zapustila kapetan Aleš Kerec (prenehal z igranjem nogometa) in Mihael Berden (zaradi dela v tujini prestopil k nižjeligašu NK Velika Polana).

Klub stavi na domači kader, zato po okrepitvah od drugod niso posegali. So se pa zato v klub vrnili vsi igralci, ki so bili v prejšnji sezoni na posoji. To sp Gregor Balažic in Matjaž Breznik, ki sta igrala v Gančanih ter Aleš Kelenc, ki je igral za NK Polano. Od drugod je klub okrepil le Matjaž Vöröš, ki je prišel iz Bakovcev.

 

»Primerjalno mislimo, da smo obdržali kvalitetni nivo prejšnje sezone, ekipa je s časom pridobila le potrebne izkušnje in je kombinacija izkušenj in mladosti,« so opisali svoj igralski kader ter jasno napovedali, da je cilj kluba naskok na prvo mesto.

Glede finančnega stanja pa so povedali le, da je klub doslej uspel finančno slediti obveznostnim.

 

OGLEJTE SI TUDI PREDSTAVITVE OSTALIH ŽE PREDSTAVLJENIH TRETJELIGAŠEV:

NK Tromejnik v novo sezono s sistematično urejenim igralskim kadrom

NK Grad z novim trenerjem cilja na sredino lestvice

NK Čarda cilja na zgornjo polovico lestvice

NK Serdica želi obstati v tretji ligi

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2014 ob 8:14 gost

      Te morajo Križevci špilati v 2. ligi če oni mislijo ka so lejko prvi... malo morgen...

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2014 ob 8:24 gost

      pusti tij prijateljske tekme. Prijateljske tekme so za preizkušanje različnih taktik, iskanja pozicij igralcem itd., rezultat ni v prvem planu, pa še dopusti so tu vmes, tak ka rezultati prijateljskih niso merodajni. Nižje rangirani klubi pa so itak vedno napaljeni proti višje rangiranim. Prvenstvo bo pokazalo svoje.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2014 ob 8:48 gost

      ŠKAPER BO SIGURNO Z BELTINCI MED PRVE TRI EKIPE,pa še lani smo imeli največ publike

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.08.2014 ob 8:57 znalac gost

      kakšne prijateljske, če pa je tou bijla pokalna tekma ?!?!?! :) prvenstvo bo pokazalo ja - da beltinci ne bodo med prvimi petimi in pa da škaper ni t od trenera ... pa srečno v drugi ligi ... hahaha

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.08.2014 ob 9:19 gost

      aja pardon, pokalna. Mmm s toga pokala pa itak boljše vo spadnoti ker itak nega nikšoga haska. Splačalo bi se potruditi če bi pokalni zmagovalec doubo nekšo denarno nagrado.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.08.2014 ob 9:44 laciboy gost

      eceki naskakujejo prvo mesto? bedno!!!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.08.2014 ob 9:59 mej gost

      Želje so eno stvarnost je pa drugo, pa še kvalifikacije skozi te pa si lahko prvak več let pa ne uspeš napredovati žal je tudi to mogoče...Ker se kaže po dosedanjih rezultatih da so Štajerski klubi močnejši, posebej Ptujska Drava ki ima pol Aluminija zdaj so še vzeli nekaj Varteksovih igralcev tako se to dela če želiš USPETI, v prekmurju pa žal ni več KVALITETNEGA IGRALCA.....!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.08.2014 ob 10:03 gost

      Kak ste smejšni eni ... za pokalno tekmovanje se moreš tak ali tak prijaviti ... če je tou nekomi nej v interese se ne bi prijavo v pokalno tekmovanje ... ne mislite ka si tu kar avtomatsko notre ... zatou ne iščite izgovorov ... ampak se vse ekipe prijavijo z nekšin razlogon - po mojen najverjetneje s ten, ka je cilj prijte med 2 najboukša kluba v MNZ, keriva te naslednje leto naatopata v pokale slovenije ... poglednite primer tromejnika - gnes špilajo z olimpijo ... pa če je tou nej denarna nagradavte ge neven ka bi vij radi ?! :) tou je za en tak male klub spektakel, na keron de se zbralo dosta lidij ... se pravi do posledično dosta vstopnic odale pa tudi šank de nekaj stržo ... in če de 2000 plusa na konce je to vsekakor za moje pojme denarna nagrada ... ali ka bi vij radi, ka vsakome klube dajo milijon evrof kak maribore za uvrstitev v naslednji krog ... :) beltinčari ne iščite izgovorov za izpad proti križevcan ... ;)

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.08.2014 ob 10:13 gost

      Kakšne bedarije iz tabora Beltinec. Za vas so Odranci, Nafta, Mura svetlobna lejta pred vami.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.08.2014 ob 10:19 gost

      točno tak. Nišče ne sijle klube v tau tekmovanje. Po poraze pa gučijo kak neščejo tekmuvati v pokale. Tau je čista laž. Baugše nasprotnik te premaga in njeme čestitaš, nej pa 100 izgovorov in laži. Beltinci prvak, izjava od butastih lidij v klube, keri nemajo pojma o fuzbale.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. RobertH
      20.08.2014 ob 10:51 RobertH

      Za mene so le trije favoriti za zmago v 3.SNL Vzhod in sicer Nafta,Mura(oba kluba prva favorita) in Odranci.....Šel bom na ogled tekme v nedeljo ob 10.30 med Rakičanom in Beltincem in ne verjamem,da bodo Beltinčani tam zmagali.....Da so pa v pokalni tekmi izgubili proti Križevcem in to še celo doma jih je pa lahko sram.....

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.08.2014 ob 13:05 komentator gost

      Gledajte beltinci nemajo pejnez niti ekipe. Tre ner pa je katastrofa.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.08.2014 ob 13:39 gost

      !.mesto - MURA, 2.mesto - NAFTA. 3.mesto - BELTINCI , tak de na konci.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.08.2014 ob 14:07 gost

      Ja seljački klub je vesejli ka dobij ( Olimpijo ) nagrada igralcu in gledalcu ker malogda vijdijo dober nogomet kasa in še kaj bou pa razočaranje bojte ziher, ker edni ne vejta kaj pa kelko prijdejo stroški.Zato pametni klubi ito odnejhajo.!!!!!!!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.08.2014 ob 16:11 nemate pojma gost

      ZAKOJ STE SE PA TE PRIJAVILI V POKALNO TEKMOVANJE ???? te bi naj samo prvenstvo špilale ... POKAL PA PUSTI "NE-SELJAČKIN" klubon !!!!!!! ne bojte pametni ... na bruhanje mi ide, ka v tej beltincaj samo sami sebej vijdite, drugo pa nikaj okouli vas ... vij te prvi ja ... nebesko ... vejpa - že v pokalnoj tekmi proti križevcan se vijde superiornost vašoga "takozvanoga" strokovnjaka ŠKAPERA ... sran vas je lejko, nej pa ka se tu na nekšne stroške izgovarjate ... špilajte rajše kak se za favorita za 1. mesto spodobi !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.08.2014 ob 8:06 gost

      BELTINCI,ODRANCI,ČARDA,BAKOVCI MURA IMAJO NAJBOLJŠE TRENERJE,TE EKIPE SE BODO BORILE ZA VRH

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.08.2014 ob 14:22 gost

      prvak črensovci

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      24.08.2014 ob 21:21 gost_rakičan gost

      Smo gnes vidli ja, kak oni ščejo na prvon meste biti. 5:1 zgibiti v 1.kole?!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.