https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Seminar: Postani turistični vodnik

Kdaj: Petek, 11.03.2016 ob 16:00

Kje: Murska Sobota, Prostori Pomurske turistične zveze

V kolikor želite pridobiti nacionalno licenco za turistično vodenje, vabljeni na izobraževanje oz. priprave na izpit za turističnega vodnika, ki ga izvaja Turistično gostinski zbornica (TGZ) Slovenije. Seminar ima 20 ur, teme pa so usmerjene v celovito pripravo na izpit pri TGZ. Seminar je nadaljevanje izobraževanja za lokalne turistične vodnike, a se ga lahko udeležijo tudi drugi posamezniki, ki bi želeli pridobiti licenco na nacionalni ravni. Seminar vsebuje vodniške vsebine, ki jih mora poznati dober vodnik.

Seminar vam ne prinaša licence, je zgolj orodje, ki vam bo olajšalo pristop k izpitu in preverjanju znanja na terenu ter pisanju seminarske naloge.

O pristopu k izpitu pri TGZ in druge informacije: http://www.tgzs.si/sl/turisticni-vodniki

Predavatelj: Iztok Bončina, profesor umetnostne zgodovine in zgodovine, dolgoletni turistični vodnik, popotnik, fotograf, astronom in potapljač.

Seminar se bo izvedel, v kolikor bo najmanj 8 prijav.

Rok prijave: 29. februar 2016

Cena udeležbe: 60 EUR

Datum izvedbe: 11. - 13. marec 2016

Kraj: Prostori Pomurske turistične zveze, Slovenska ulica 41, 9000 Murska Sobota

Več informacij in prijave: info@pt-zveza.si.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.