https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Arhitekturni nasvet

Kdaj: Četrtek, 03.03.2016 ob 17:30

Kje: Murska Sobota, MIKK Murska Sobota

Mladi arhitekti in krajinski arhitekti prihajajo v Mursko Soboto. Drugi teden brezplačnih arhitekturnih in krajinskoarhitekturnih svetovalnic.

Po uspešnem prvem Tednu brezplačnih svetovalnic v jeseni, se mladi arhitekti in krajinski arhitekti iz skupine Arhitekturni nasvet vračajo v 30 slovenskih mest. Med 29. februarjem in 4. marcem bodo nudili osnovne usmeritve za razvoj kakovostne bivalne kulture. Mladi strokovnjaki na področju urejanja prostora zagovarjajo osebni pristop, izmenjavo informacij, dostopnost stroke in povezovanje na različnih nivojih za iskanje in oblikovanje kakovostnejšega skupnega prostora. Tekom celega tedna bodo mladi (krajinski) arhitekti na voljo za reševanje obstoječih prostorskih zagat in iskanje optimalnih izvedbenih ter finančnih rešitev. Obiskovalci bodo iz prve roke lahko izvedeli vse o smiselnosti načrtovanih posegov ter morebitnih nadaljnjih postopkih in sodelovanju s posameznimi strokovnjaki. S tem se bodo lahko razumno spopadli z vsemi izzivi, ki jih prinaša urejanje prostora, in si ob upoštevanju nasvetov olajšali pot do kakovostnih prostorskih rešitev. 
Z izvajanjem tovrstnih svetovanj želijo poudariti smotrnost razumno oblikovanega prostora, ki odgovarja posameznikovim bivalnim navadam, in nuditi osnovne usmeritve pri vprašanjih v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo ter urejanjem okolice.

Pridružite se jim na svetovalnici v Murski Soboti, v Mladinskem informativnem in kulturnem klubu MS, Trubarjev drevored 4, v četrtek, 3. 3. 2016 od 17.30 do 18.30.

Več informacij ter obvezne prijave najdete na njihovi spletni strani www.arhnasvet.si/svetovalnice/.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.