https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Filmska delavnica

Kdaj: Ponedeljek, 22.02.2016 ob 13:00

Kje: Murska Sobota, MIKK Murska Sobota

Filmska delavnica je namenjena vsem zainteresiranim srednješolcem in študentom, ki bi radi spoznali vidik filmskega ustvarjanja. Delavnico bo vodil režiser ALEŠ NADAI.

Delavnica je sestavljena iz več sklopov: scenaristike, režije, tehnike snemanja, tehnike osvetlitve, zvoka in glasbe, dela z igralci, montaže in postprodukcije. Vsi sklopi sledijo procesu izdelave filma od začetka do konca. Vsak od teh sklopov bo vseboval teoretične osnove in predvsem praktične vaje, s katerimi bodo udeleženci dobili dovolj znanja za samostojno ustvarjanje. Na delavnici se nam bodo pridružili tudi posebni gostje!!

Delavnica traja od ponedeljka, 22. februarja, do četrtka, 25. februarja 2016 od 13.00 do 16.00 in je brezplačna.

Dodatne informacije in obvezne PRIJAVE na: info@mikk.si 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.