https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dnevi dalmatinske kuhinje in glasbe

Kdaj: Nedelja, 06.03.2016 ob 12:00

Kje: Murska Sobota, Hotel Diana

Spoštovani ljubitelji Dalmatinske kulinarike in glasbe ... Vabimo vas, da sem nam od 4. do 6. marca 2016 pridružite na dnevih Dalmatinske kuhinje in glasbe

Predstavila se bo z MO Murska Sobota pobratena občina Postrana pri Splitu. Z vami bosta tudi glasbeni skupini: Klapa PRASKA in Grupa PORAT. Rezervirajte si vašo mizo že danes: 02 514 12 00 ali osebno v hotelu Diana na recepciji.

Veselimo se vašega obiska.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.