https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Novost pri Saubermacher-ju: zabojniki s ključavnico

03.08.2017 ob 7:05  

Zaradi vse več pritožb, da odlagajo v zabojnike odpadke tudi tisti, ki nimajo te pravice, so se v družbi Saubermacher & Komunala Murska Sobota odločili, da bodo svojim strankam ponudili novost, in sicer zabojnike s ključavnico.


Drago Dervarič, direktor podjetja Saubermacher & Komunala je pojasnil, da so ključavnice ponudili na trgu zaradi težav z nepooblaščenim odlaganjem odpadkov v zabojnike, in sicer se težave pojavljajo predvsem v skupnih prostorih za odpadke (smetarniki) in pri gostinskih lokalov. Dervarič je povedal še, da stranka, ki želi svoj zabojnik zakleniti in ga s tem zaščititi pred odlaganjem odpadkov drugih oseb, pri njih odda naročilo in potem na zabojnik zmontirajo ključavnico. Ključ dobi stranka, pri podjetju Saubermacher & Komunala pa ga pri praznjenju ne potrebujejo, saj je sistem zasnovan tako, da ko se zabojnik prevrne, se ključavnica avtomatsko odpre.

Foto: saubermacher-komunala.si

Odslej se lahko 120-, 240- in 1100-litrski zabojniki za ločeno zbiranje komunalnih odpadkov dodatno opremijo s ključavnico. Skupaj z montažo ključavnice na drugi zabojnik, če se prvotni poškoduje, stane od 48 do 68 evrov.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 02/526-84-58 ali pa pišete na elektronski naslov info@saubermacher-komunala.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2017 ob 8:50 občan gost

      In to namestitev zaklepanja spet plačamo vsi na tako da nemo sploh znali a ni tako ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.