https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Društvo vinogradnikov obeležilo svoj dan

30.04.2024 ob 6:05  

Minulo soboto je bilo v Čentibi praznično, saj je Društvo vinogradnikov Čentiba obeležilo svoj Dan društva. Glavno dogajanje je potekalo po Glavni ulici v Čentibi, kjer so se gostje in člani društvaudeležili povorke, nato pa se zbrali v vaškem domu na krajši svečanosti in zaključili s prijetnim druženjem.


Na svečanosti so podelili priznanja z letošnjega ocenjevanja vin in izkazali priznanje zaslužnim članom društva za njihovo dolgoletno predanost. Prisotni so bili tudi prijatelji iz vinogradniških društev iz sosednje Madžarske, kar je še dodatno obogatilo vzdušje praznovanja.

Praznovanju se je pridružil tudi župan Občine Lendava Janez Magyar, ki je sodeloval v povorki. Na krajši svečanosti je nagovoril prisotne, čestital vsem nagrajenim vinogradnikom ter izrazil priznanje društvu za njihovo delo in prispevek k skupnosti.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2024 ob 7:27 Samdasepije gost

      Starcki se malo prezracijo od tankanja

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2024 ob 7:52 gost

      Sami vinski bratje najbolj njim gre od rok deci čistega.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2024 ob 7:57 gost

      Majski hrošči na pohodu.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.04.2024 ob 16:35 gost

      Mater te zelene prešvicane zimske mantle nosijo na sebi že 20 in več let...sicer pa oni imajo vsak teden v letu svoj dan..pijejo, jejo..potujejo ..zato pa so tak debeli.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.04.2024 ob 22:33 Aha gost

      Ka pa se po vaš naj pije? Zamazana voda ali strupen brezalkohol poln škodljivih snovi? E ste svetniki vsi pametnjakoviči alkohol frei

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.