https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

07.05.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

VIŠJI SVETOVALEC III - M/Ž - OBČINA RADENCI. Delo obsega vodenje upravnih del in nalog s področja vzgoje, izobraževanja, sociale, športa , zdravstva; koordinacija del in nalog z javnimi zavodi, društvi; priprava in koordinacija občinskih dogodkov; priprava razpisne dokumentacije in postopkov za javne razpise na področju družbenih dejavnosti; vodenje in odločanje v upravnih postopkih,; vodenje zahtevnejših upravnih postopkov itd. Gre za delo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Zahtevana je visokošolska izobrazba 1.stopnje oz. visokošolska strokovna (prejšnja). Zahtevano je opravljeno usposabljanje v imenovanje v naziv in ZUP (oboje lahko pridobijo v 3 mesecih po zaposlitvi). Več inf. na www.radenci.si (rubrika javni razpisi). Kandidati naj pošljejo vlogo po e-posti do 8. maja 2024.

OSEBNI ASISTENT Ž/M - MARELA - Zavod za izvajanje podpornih storitev za samostojno življenje, Turnišče. Pomoč osebi v gospodinjstvu, spremstvu, komunikaciji iščejo pozitivno naravnano osebo za občasna nadomeščanja redno zaposlenih osebnih asistentov. Posebna izobrazba ali delovne izkušnje niso potrebne. kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, prijavi pa je potrebno dodati svoj življenjepis d0 13. maja.

PRODAJALEC - NATAKAR - M/Ž, Prodaja in storitve, Rihard Kocuvan s.p. Delo natakarja in prodajalca na bencinskem servisu - MOL – Murska Sobota. Gre za dvoizmensko delo za določen čas – 12 mesecev. Kandidati na pošljejo vlogo po e-posti do 15. maja.

POMOČ V MONTAŽI NADSTREŠKOV - MONADX, montaža, varjenje, trgovina in prevozništvo, d.o.o, VERŽEJ. POMOČ v delavnici in na terenu. Gre za delo za določen čas – 6 mesecev in vključuje terensko delo po celi Sloveniji. Kandidati naj vlogo pošljejo po posti ali e-posti do 8. maja.

OPERATER ENERGETSKIH NAPRAV - M/Ž pri RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o., Radenci. Delo obsega zagotavljanje nemotenega in tekočega obratovanja proizvodnih naprav (kompresorjev za co2, kotlarne, kompresorske postaje 7- barske in 40 barske, hladilnih naprav, vodovoda), kontrola tehničnega stanja proizvodnih naprav, podpornih naprav in postaj v skladu s predpisanim režimom, sodelovanje pri načrtovanju preventivnih popravil in zamenjave rezervnih delov, preventivna vzdrževanja, koordinacija popravila z ostalo proizvodnjo, informiranje delavcev proizvodnje o možnih in nastalih okvarah strojev. urejanje in čiščenje delovnega okolja itd. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Elektrotehnika in energetika, zaželen strokovni izpit za upravljalca energetskih naprav. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 15. maja.

VZDRŽEVALEC - TEHNIK V (II) V ZSV - M/Ž SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA. Delo obsega zahtevnejše upravljanje in vzdrževanje elektro inštalacij in naprav centralnega ogrevanja. varjenje, vzdrževanje vodovodnih inštalacij, ter naprav za medicinske pline. druga opravila po nalogu nadrejenega (tehnično - vzdrževalna služba). Gre za delo za nedoločen čas, s poskusno dobo 2 meseca. Zahtevana izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-posti do 7. maja.

 

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA - M/Ž - SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o. Planiranje in organiziranje procesov zdravstvene nege po navodilih direktorja zdravstvene nege, vodenje negovalnega tima na oddelku, vodenje dokumentacije in poročanje o stanju pri stanovalcih, koordiniranje dela med različnimi timi, izvajanje strokovnega usposabljanja delavcev zdravstveno negovalne službe, sodelovanje s stanovalci doma, njihovimi svojci in zunanjimi institucijami, vodenje evidenc in izdelava poročil. Gre za delo za 12 mesecev. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Zdravstvena nega in babištvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 9. maja. 

PRODAJALEC - NATAKAR - M/Ž - PANVITA KMETIJSTVO d.o.o. Delo zajema strežbo v baru, prodajo goriva in prevzem ter izdajo blaga kupcem. Delo za določen čas, 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. maja.

PRODAJALEC - M/Ž  na bencinskem servisu Shell v Gederovcih, Gostinstvo in posredništvo Bojan Merklin s.p., Cakova. Gre za prodajo na bencinskem servisu Shell, kandidati morajo imeti končano srednjo šolo in znati vsaj osnove nemškega jezika za delo s strankami. Gre za delo za nedoločen čas s poskusno dobo 2 mesecev. Delo poteka v dveh izmenah, 40 ur na teden. Kandidati naj pokličejo na razgovor do 14. maja. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2024 ob 8:05 smrkci gost

      Že 15 let iščem zaposlitev,ki mi jo je vzela politika ampak vse zaman.Delodajalci zaposlujejo tiste katere jim pove politika da jih lahko zaposlijo,jaz ki se pa znam postaviti zase sem pa moteč za politiko in delodajalce,zmanov ne bo manipolirala ne politika ne delodajalec kot zdrugimi delavci,ki se ne znajo postaviti zase.Resnica je vtem da delodajalci zaposljujejo cenejšo delovno silo,primer meni mora delodajalec dati na uro 8€ za ta denar delodajalec zaposli tri tujce,seveda tako mu narekuje politika vsemu temu je pa glaven kapitalizem,sedaj ga pa jebi tako je v Sloveniji,cejli svejt je ringišpil lopovi ga pa tirajo,je bilo in vedno tako bo.

      8 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2024 ob 8:40 No name gost

        G. Smrkec, meni se zdi ka tebi nikoli ni bilo za delat in ti tudi nikoli ne bo, za take ka si ti pa mi moramo hodit delat, gamat pokvarjena lena smrdeča

        19 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2024 ob 9:07 gost

        Zaposlitve ti ni vzela politika, ampak tvoja lenoba, neizobraženost (glede na pisanje, dalje od osnovne šole nisi prilezel) in čakanje, kaj bodo drugi naredili za tebe. V petnajstih letih, službe ne najdejo samo največji delomrzneži👎🏻.

        19 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2024 ob 11:04 preveri delodajalce gost

        https://youtu.be/arTnttV3S7w https://youtu.be/egrrgp1haw4 https://www.youtube.com/live/AUy3aBeS3tA svet24.si/slovenija/kaj-je-zrtvam-spolnih-zlorab-v-katoliski-cerkvi-na

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2024 ob 17:01 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2024 ob 6:31 Branko gost

        Dela koliko češ samo ti si lenuh da si v 15 letih ne najdeš službe . Rabiš res eno pomoč .

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2024 ob 9:54 smrkci gost

      Resnica zelo zelo boli,glejte politika je kurva,delodajalci so pa njeni opravitelji.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2024 ob 7:40 gost

      Ni res da tisti keri nimajo službe so delomrzneži. Veliko je takih ki imajo 20 ali več let delavne dobe začeli so delati z 15 leti. Zato ne bluzite v prazno. Na primer ko je Mura sla v stečaj je bilo brez dela čez noč 3.300 ljudi in ni komi nič. Ampak takrat se v Sloveniji ni zaposlovali slovenskega delavca ker je bil pradrag kot je sedaj še vedno predrag. So pa takrat na veliko za posle ali jugovino delavce od tam spodaj ker so delali polovico ceneje. Pa še delodajalec jih je lahko izkoriščal. Je pa še ena resnica vsak drugi zaposleni je večji delomrznes kot tisti ki je braz službe. Kajti ko hodiš delat kao delat pa nič ne delaš ali pa zelo malo nisi delavec ampak jebi veter luft majster.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2024 ob 8:47 gost

        "hodiš delat kao delat pa nič ne delaš ali pa zelo malo".....ge so te takšne službe, mi povej? Vsak samo drugega vidi, sebe ne!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2024 ob 10:13 tutifruti gost

      Ge so takšne službe je itak splošno znano : večina javne uprave - ministerstva, agencije, zavodi, uradi...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.05.2024 ob 13:54 gost

      Ges san ga pa fejst hvalezen da ga nan sirmakon drzava pejneze nan davle. Ges bi delo ale ga nemren rouke premaknote. Fala ga drzave

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.