https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Na Fazaneriji bo ta vikend znanje pokazalo več kot 1200 mladih nogometašev

Murska Sobota, 1.6.2012  

Jutri in v nedeljo bo na Fazaneriji na igrišču z umetno travo potekal tretji mednarodni turnir mladih selekcij Radenska open 2012. Moči bo pomerilo kar 102 različnih moštev iz Slovenije in tujine, v dveh dneh se bo v selekcijah od U-6 do U-12 zbralo več kot 1200 mladih nogometašev.

Nogometaši Nogometne šole Mure 05 so celo leto marljivo vadili in se izkazali na različnih turnirjih po Sloveniji. Zdaj je čas, da svoje znanje pokažejo še na mestnem stadionu Fazanerija, na domačem terenu. Jutri in v nedeljo od devete ure zjutraj bo namreč potekal tretji mednarodni turnir mladih selekcij Radenska open 2012, kar bo prvi večji projekt novoustanovljenega Športnega društva Nogometna šola Mura 05. "Za samostojni korak smo se odločili, ker bi radi otrokom zagotovili čim boljše in kakovostnejše delovne razmere," pravi strokovni vodja ŠD NŠ Mura 05 Boris Štivan.

Glavni cilj ŠD NŠ Mura 05 je, da bi v obdobju petih let prišli med prve tri nogometne šole v državi. Po besedah Borisa Štivana bo nogometna šola poslej sama skrbela za nemoteno delovanje, zaradi tekmovalnih pravic za mlajše selekcije in seveda zaradi zagotavljanja določenega števila mlajših selekcij, ki jih mora zagotoviti članska ekipa, bo med društvoma sklenjena medsebojna pogodba o sodelovanju s člansko ekipo ŠD Mure 05. Trenutno imajo v ŠD NŠ Mura 05 202 otroka. Z okoli 100 otroki pa delajo po osnovnih šolah. Strokovni kader sestavljajo 13 trenerjev in vodja nogometne šole.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2012 ob 13:20 pomurec gost

      lepo in za naprej pomeni da se v nš mura 05 z mladimi dela zelo vredu. Velik doprinos ŠTIVANU in LEGENU ,sodelavcem za takšno izvedbo. Bravo nš mura 05. Pridite pa poglejte. Evropa je tudi pri otrocih.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.06.2012 ob 17:00 kufrnjek gost

      Fala bouge, ka nedo več od dece za člane pejneze nucali :((

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2012 ob 20:48 DELAVEC gost

      Pomurec nemaš pravih informacij

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.